ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ιούνιος 2018

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓOI & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

"ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ"

Πού: ΛΕΜΕΣΟΣ & ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Πότε: 07/12/13 - 27/04/14

Εισιτήρια: €15 & €10 (ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ & ΦΟΙΤΗΤΕΣ)


Πληροφορίες:

Η τρυφερή κωμωδία «Κορίτσια Ημερολογίου», ανεβαίνει από το Θέατρο Λέξη σε σκηνοθεσία Γιώργου Τσιάκκα
Εισιτήρια €15, Μειωμένο €10 για Φοιτητές, Συνταξιούχους, Πολύτεκνους & Ανέργους
Διάρκεια: 2 ώρες


Video

Περισσότερες Πληροφορίες:

 

Πέντε γυναίκες που ζουν σ’ ένα κυπριακό χωριό μαζεύονται για να τα πουν, να κάνουν γυμναστική και ταυτόχρονα να διοργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις του χωριού τους. Ο άντρας της μιας, η ψυχή της παρέας, άρρωστα με καρκίνο κι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την ασθένεια είναι μοναδικός. Προσπαθεί να κάνει τη γυναίκα και τις φίλες τους να εξοικειωθούν με το γεγονός, να νιώσουν άνετα και να μην τον λυπούνται. Γενικότερα η στάση του απέναντι σ’ αυτό που του συμβαίνει γίνεται ένα μάθημα ζωής για τους γύρω του. Εν τέλει ο άντρας αυτός πεθαίνει, αφήνοντας σ’ όλους, όχι μόνο μια γλυκιά ανάμνηση, αλλά και μια ουσιαστική στάση ζωής. Μετά από λίγο καιρό, οι κοπέλες αποφασίζουν να ανακαινίσουν την αίθουσα αναμονής του ογκολογικού, η οποία βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Για να μαζέψουν χρήματα αποφασίζουν, μετά από πολλούς δισταγμούς, να κάνουν μια τολμηρή φωτογράφηση και να εκδώσουν ένα ημερολόγιο, ελπίζοντας ότι αυτό θα τους αποφέρει τα χρήματα που χρειάζονται. Το ημερολόγιο γίνεται ανάρπαστο αλλά δημιουργεί πολλές αναταραχές στην προσωπική τους ζωή, αφού έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές αντιδράσεις απ’ τον περίγυρό τους. Η μεταξύ τους σχέσεις κλονίζονται επίσης, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που παίρνει το θέμα. Τελικά, αφού περάσουν μια μεγάλη κρίση, αυτό που θα τις ενώσει θα είναι αυτό που διδάχτηκαν απ’ την στάση ζωής του άντρα της παρέας, ο οποίος απεβίωσε από την ασθένεια.
Ηθοποιοί: Χριστίνα Παυλίδου, Έλενα Ευσταθίου, Ζωή Κυπριανού, Σοφία Καλλή, Μαρίνος Χατζηβασιλείου, Κύνθια Παυλίδου, Μαρίνος Κόνσολος, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Χρήστος Νικολάου.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Τσιάκκας, Διασκευή: Χριστίνα Κωνσταντίνου, Σκηνικά: Σόσε Εσκιτζιάν, Κοστούμια: Μιράντα Θεοδωρίδου, Φωτισμοί: Γιώργος Λάζογλου, Video Art: Χρήστος Αντρέου, Φωτογραφίες: Ειρήνη Θεοδώρου


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.