Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΠΑΦΟΣ 2017)

ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2018

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓOI & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΠΑΦΟΣ 2017)

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΠΑΦΟΣ 2017)

Πού: ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΑΦΟΣ

Πότε: 01/05/17 - 01/05/17

Εισιτήρια: €50 (STANDARD), €30 (SIDE SEAT), €70 (VIP SEAT)


Πληροφορίες:

Η Φιλαρμονική του Βερολίνου αποτελεί ένα από τα κορυφαία μουσικά σχήματα της Ευρώπης, με εκατοντάδες κονσέρτα, εμφανίσεις και ηχογραφήσεις σε όλο τον κόσμο. Ο σπουδαίος αρχιμουσικός Mariss Jansons, ο οποίος διετέλεσε για χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής της Βιέννης, διευθύνει τη Φιλαρμονική του Βερολίνου στο Κονσέρτο της Ευρώπης στην Πάφο. Το κονσέρτο συμβάλλει καθοριστικά στην προώθηση της ευρωπαϊκής ιδέας και αναδεικνύει την ευρωπαϊκή διάσταση της διοργάνωσης για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα στην Πάφο.


Περισσότερες Πληροφορίες:

Με την υποστήριξη και συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, της Πρεσβείας της στην Κύπρο και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού

Η Φιλαρμονική του Βερολίνου αποτελεί ένα από τα κορυφαία μουσικά σχήματα της Ευρώπης, με εκατοντάδες κονσέρτα, εμφανίσεις και ηχογραφήσεις σε όλο τον κόσμο. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Φιλαρμονικής είχε για χρόνια ο θρυλικός αρχιμουσικός Herbert von Karajan. Από το 1991, κάθε Πρωτομαγιά, η Φιλαρμονική του Βερολίνου διοργανώνει το ετήσιο «Κονσέρτο της Ευρώπης» το οποίο προβάλλεται σε ζωντανή μετάδοση από το 1ο Κρατικό τηλεοπτικό κανάλι της Γερμανίας (ARD) καθώς και σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, ενώ μεταδίδεται διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο. Το 2017, ο σπουδαίος αρχιμουσικός Mariss Jansons, ο οποίος διετέλεσε για χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής της Βιέννης, διευθύνει τη Φιλαρμονική του Βερολίνου στο Κονσέρτο της Ευρώπης στην Πάφο. Πέρα από την καλλιτεχνική αριστεία η οποία υπογραμμίζεται με την παρουσία και μόνο της Φιλαρμονικής, το κονσέρτο συμβάλλει καθοριστικά στην προώθηση της ευρωπαϊκής ιδέας και αναδεικνύει την ευρωπαϊκή διάσταση της διοργάνωσης για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα στην Πάφο.

Xoρηγός: Τράπεζα Κύπρου

___________________________________________________________________________________________

Πληροφορίες για το κοινό για την Φιλαρμονική του Βερολίνου

για τις 30/4/17 & 1/5/17

Ο Οργανισμός Πάφος2017 ανακοινώνει τις πιο κάτω πληροφορίες για την πρόβα τζεναράλε της Φιλαρμονικής του Βερολίνου και την Ορχήστρα Νέων #UnitedByMusic, και το Κονσέρτο της Φιλαρμονικής του Βερολίνου την 1η Μαίου 2017 στην Πλατεία Κάστρου στην Πάφο.

30 Απριλίου 2017, Πρόβα Τζενεράλε  της Φιλαρμονικής του Βερολίνου και της Ορχήστρας Νέων #UnitedbyMusic

1. Tα δελτία εισόδου για την πρόβα τζενεράλε της Φιλαρμονικής του Βερολίνου και της Ορχήστρας Νέων #UnitedbyMusic στις 30 Απριλίου 2017 έχουν εξαντληθεί.

2. Αυστηρή ώρα προσέλευσης για το κοινό μέχρι τις 15:00. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο κοινό μετά από αυτή την ώρα.

1η Μαίου 2017, Κονσέρτο της Φιλαρμονικής του Βερολίνου

1. Θα διατίθενται μικρός αριθμός εισιτηρίων εξαιρετικά περιορισμένης θέασης στην τιμή των 15€, από το απόγευμα της 21ης Απριλίου 2017 στην ιστοσελίδα www.soldoutticketbox.com/pafos2017, από τα  SoEasy stores παγκύπρια και το περίπτερο Time Out στην Πάφο.

2. Λόγω της ζωντανής μετάδοσης του Κονσέρτου σε εκατομμύρια θεατές, αυστηρή ώρα προσέλευσης για το κοινό μέχρι τις 11:30. Δεν θα η επιτραπεί είσοδος στο κοινό μετά από αυτή την ώρα.

 

 


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.