ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ (Acordes Guitar Ensemble) & ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ (Ελευθερία Αρβανιτάκη) (ΠΑΦΟΣ 2017)

ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Μαΐος 2018

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓOI & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ (Acordes Guitar Ensemble) & ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ (Ελευθερία Αρβανιτάκη) (ΠΑΦΟΣ 2017)

ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ (Acordes Guitar Ensemble) & ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΗ (Ελευθερία Αρβανιτάκη) (ΠΑΦΟΣ 2017)

Πού: ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΡΩΜΙΟΥ, ΠΑΦΟΣ

Πότε: 04/08/17 - 04/08/17

Εισιτήρια: €20 (μαθητές, άνεργοι, συνταξιούχοι), €25 (STANDARD)


Πληροφορίες:

Φεγγάρια & Αστέρια - Μουσική χωρίς Σύνορα: Το γνωστό μουσικό σύνολο Accordes Guitar Ensemble (με εννέα κιθάρες και ένα κοντραμπάσο) παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με έργα γραμμένα για κιθάρα καθώς και διασκευές γνωστών έργων από την ευρύτερη Μεσόγειο
Φεγγάρια & Αστέρια - Δεύτερη Ζωή: Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει ερμηνεύσει με μοναδικό τρόπο έργα της αρχαίας και σύγχρονης ελληνικής ποίησης...


Περισσότερες Πληροφορίες:

Φεγγάρια & Αστέρια - Μουσική χωρίς Σύνορα

Το γνωστό μουσικό σύνολο Accordes Guitar Ensemble (με εννέα κιθάρες και ένα κοντραμπάσο) παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με έργα γραμμένα για κιθάρα καθώς και διασκευές γνωστών έργων από την ευρύτερη Μεσόγειο (Ελλάδα, Λίβανο, Αίγυπτο, Τουρκία, Ισπανία και, γενικότερα, Ευρώπη και Λατινική Αμερική) και παραδοσιακές μελωδίες της Κύπρου διασκευασμένες από τον Ευαγόρα Καραγιώργη. Τα μουσικά κομμάτια επιλέγονται με κριτήριο τον χώρο της συναυλίας ο οποίος αποτελεί και το σημείο ανάδυσης της θεάς Αφροδίτης και καλύπτουν τη θεματική Έρωτας-Αγάπη-Ομορφιά. Οι κιθάρες θα συνοδεύονται και από άλλα μουσικά όργανα ενώ η Παυλίνα Κωνσταντοπούλου θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της παράστασης. Την επιμέλεια έχουν οι Ευαγόρας Καραγιώργης και Ζωή Παϊσάνου-Μάρκου.

Χορηγός: ΟΠΑΠ / ΑΗΚ

___________________________________________________________________________________________

Φεγγάρια & Αστέρια - Δεύτερη Ζωή

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει ερμηνεύσει με μοναδικό τρόπο έργα της αρχαίας και σύγχρονης ελληνικής ποίησης, από τη Σαπφώ μέχρι τη Μαρία Πολυδούρη, τον Κώστα Καρυωτάκη, τον Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, τον Οδυσσέα Ελύτη κ.ά., ενώ από το σχετικό ρεπερτόριο δεν λείπουν ούτε τα δίστιχα της δημοτικής μας παράδοσης. Στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη δίνει μια μοναδική παράσταση μελοποιημένης ποίησης στον χώρο της ομορφιάς και του έρωτα, αποδεικνύοντας για μιαν ακόμα φορά πώς η τέχνη της ερμηνείας της μπορεί να αναδείξει την άκρα ευαισθησία, την εκφραστική δυναμική και τις νοηματικές εντάσεις κάθε ενός ξεχωριστού στίχου.

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Δράκου Κτιστάκης. Μουσικοί: Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο).

Χορηγός : ΟΠΑΠ, ΑΗΚ

___________________________________________________________________________________________

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΡΩΜΙΟΥ

4 & 5 Αυγούστου 2017

Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος2017 διοργανώνει 2 εκδηλώσεις στην Πέτρα του Ρωμιού στις 4 & 5 Αυγούστου 2017. Τα εισιτήρια και για τις 2 μέρες έχουν εξαντληθεί. Για αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού, ο Οργανισμός Πάφος2017 ανακοινώνει τα ακόλουθα, τα οποία θα ισχύσουν και για τις 2 μέρες:

Οδηγίες Προσέλευσης

1. Θα υπάρχουν οδικές σημάνσεις για την κατεύθυνση των θεατών στην Πέτρα του Ρωμιού.

2. Μέρος του παλιού δρόμου Λεμεσού – Πάφου και Πάφου – Λεμεσού θα είναι κλειστό από τις 18:00 μέχρι τις 24:00 και θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους κατόχους εισιτηρίων των εκδηλώσεων.

Χώροι Στάθμευσης

3. Θα υπάρχουν ειδικοί χώροι στάθμευσης οι οποίοι θα υποδεικνύονται σε όλους τους θεατές, οι οποίοι έρχονται από Λεμεσό ή από Πάφο.

4. Θα υπάρχουν ειδικές θέσεις στάθμευσης για ΑμΕα, όπως και πρόσβαση στον χώρο των εκδηλώσεων με την επίδειξη της σχετικής κάρτας.

5. Παρακαλείται το κοινό όπως προσέλθει έγκαιρα στους χώρους στάθμευσης, το αργότερο μέχρι τις 20:00.

6. Στους χώρους στάθμευσης θα υπάρχουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν το κοινό προς το χώρο της εκδήλωσης. Η μεταφορά του κοινού θα γίνεται από τις 18:30 μέχρι και τις 20:15.

7. Η μεταφορά του κοινού με το τέλος των παραστάσεων θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο.

Χώρος Εκδηλώσεων

8. Το κοινό καλείται να επιδείξει το εισιτήριο του κατά την είσοδό του στον χώρο της εκδήλωσης και στα σημεία ελέγχου.

9. Η είσοδος στον χώρο της εκδήλωσης θα επιτρέπεται από τις 19:30 μέχρι και τις 20:20 το αργότερο.

10. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.

11. Η είσοδος θα απαγορεύεται σε μη κατόχους εισιτηρίου.

12. Λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών στο χώρο των εκδηλώσεων.

13. Το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών επιτρέπεται μόνο στον χώρο της καφετέριας, η οποία βρίσκεται απέναντι από τον χώρο των εκδηλώσεων.

14. Απαγορεύεται η χρήση drone και laser για λόγους ασφάλειας.

15. Το κοινό προτρέπεται όπως φέρει άνετα υποδήματα (απαγορεύονται τα ψηλά τακούνια).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με τα γραφεία του Οργανισμού Πάφος2017: 26 93 2017, www.pafos2017.eu


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.