ΘΕΛΕΣΤΙΝΑ ή ένας απαγορευμένος έρωτας

ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ιούνιος 2018

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓOI & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΘΕΛΕΣΤΙΝΑ ή ένας απαγορευμένος έρωτας

ΘΕΛΕΣΤΙΝΑ ή ένας απαγορευμένος έρωτας

Πού: ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

Πότε: 14/02/17 - 19/03/17

Εισιτήρια: €15 & €10 (ΜΑΘΗΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ)


Πληροφορίες:

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, ένα λογοτεχνικό κείμενο που χαίρει παγκόσμιας καταξίωσης, με ιστορική και λογοτεχνική αξία, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή. Μια πρωτοποριακή ιδέα μεταφοράς ενός λογοτεχνικού κειμένου στη θεατρική σκηνή, με 12 ηθοποιούς μεταξύ των οποίων γνωστοί Κύπριοι και Ελλαδίτες πρωταγωνιστές...


Περισσότερες Πληροφορίες:

Για πρώτη φορά στην Κύπρο, ένα λογοτεχνικό κείμενο που χαίρει παγκόσμιας καταξίωσης, με ιστορική και λογοτεχνική αξία, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή.

Μια πρωτοποριακή ιδέα μεταφοράς ενός λογοτεχνικού κειμένου στη θεατρική σκηνή, με 12 ηθοποιούς μεταξύ των οποίων γνωστοί Κύπριοι και Ελλαδίτες πρωταγωνιστές. ( Έλενα Παπαδοπούλου, Αστέρης Πελτεκης, Κρίστη Παπαδόπουλου,Δέσποινα Χρυσάνθου, Νάγια Τ. Καρακώστα, Νίκος Βαρέλλας, Εύα Μιχαϊλίδου, Γιώργος Χριστοδούλου, Κωνσταντίνα Μενοίκου, Ελεάνα Χαραλάμπους, Φανή Σωκράτους)

Σκηνοθεσία : Αστέριος Πελτέκης 

Σκηνικά : Λάκης Γενεθλής

Κοστούμια : Μιράντα Θεοδωρίδου 

Επιμέλεια Φωτισμών : Γιώργος Λάζογλου 

Μουσική : Ελένη Λομβάρδου 

Τραγούδι: Soprano Πηνελόπη Καραολια Προκοπιου 

Επιμέλεια Κίνησης: Εύα Παπαγεωργόπουλου 

Απο την Άνω Θρωσκω Productions

Υπόθεση:

Ένας Ευγενής ιππότης ο Καλλίστο ερωτεύεται παράφορα με την πρώτη ματιά μια καλομαθημένη κόρη την Μελιβέα χωρίς όμως τη δική της ανταπόκριση. Μετά από μια σειρά άκαρπων  προσπαθειών να την κάνει να τον αγαπήσει πέφτει σε βαριά κατάθλιψη.

Οι υπηρέτες του που βλέπουν το αφεντικό τους να είναι σε άθλια κατάσταση, βρίσκουν μια μάγισσα- μαστροπό την ξακουστή θελεστίνα και τον προτρέπουν να ζητήσει τη βοήθειά της.  Η Θελεστίνα του υπόσχεται ότι θα κάνει την όμορφη Μελιβέα να μην έχει μάτια και μυαλό για κανέναν άλλο, και φυσικά με τα μαγικά της και τα κόλπα της το καταφέρνει.

Μέσα από μια σειρά κωμικοτραγικών καταστάσεων ο συγγραφέας ταλαιπωρεί τους ήρωες αλλά και όσους είναι γύρω τους καταλήγοντας  στο ψευδοσυμπέρασμα ότι ο έρωτας είναι κάτι απίστευτα «κακό» για τον «υγιή» άνθρωπο ενώ περίτεχνα σε όλη  την εξέλιξη της όμορφης αυτής ιστορίας  μας δείχνει με κάθε τρόπο το αντίθετο. Με αμείωτο σασπένς, η εξέλιξη του έργου μας αφήνει έκπληκτους με τις πολλές ανατροπές που συμβαίνουν σε όλα τα επίπεδα, δείχνοντας και τονίζοντας το απροσδόκητο της ζωής και του έρωτα, της βασικότερης πηγής ζωής…

 


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.