ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ - ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 4 ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ

ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ιούλιος 2018

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓOI & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ - ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 4 ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ - ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ 4 ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ

Πού: ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑΑ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Πότε: 08/08/17 - 08/08/17

Εισιτήρια: ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Πληροφορίες:

O φημισμένος Κύπριος Steinway Artist, συνθέτης-πιανίστας, Σάββας Σάββα θα παρουσιάσει έργα του για πιάνο (Σάββας Σάββα), κρουστά (Μάριος Νικολάου) και φωνή (Κατερίνα Ανδρέου) αφιερωμένα στον Μυκηναϊκό αποικισμό του νησιού, γραμμένα ειδικά για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης - Πάφος 2017 σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση.


Περισσότερες Πληροφορίες:

Το Μάα-Παλαιόκαστρο βρίσκεται 13 περίπου χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης της Πάφου. Οι ανασκαφές στην περιοχή αποκάλυψαν ένα οχυρωμένο οικισμό, κτισμένο σε μια μικρή χερσόνησο, που χρονολογείται από την Ύστερη Εποχή του Χαλκού (1400 π.Χ.) και συνδέεται με τη μόνιμη εγκατάσταση των Αχαιών στην Κύπρο και τον επακόλουθο εξελληνισμό του νησιού.

Ένας στρογγυλός υπόγειος εκθεσιακός χώρος - έργο του Ιταλού αρχιτέκτονα Andrea Bruno - έχει κατασκευαστεί στην περιοχή, με μόνο ορατό σημείο εξωτερικά τον χάλκινο τρούλο του. Είναι εδώ όπου ο φημισμένος Κύπριος Steinway Artist, συνθέτης-πιανίστας, Σάββας Σάββα θα παρουσιάσει έργα του για πιάνο (Σάββας Σάββα), κρουστά (Μάριος Νικολάου) και φωνή (Κατερίνα Ανδρέου) αφιερωμένα στον Μυκηναϊκό αποικισμό του νησιού, γραμμένα ειδικά για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης - Πάφος 2017 σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση.

Εμπνευσμένος από τις τέσσερις χιλιετίες αδιάκοπης ελληνικής παρουσίας στο νησί, ο Σάββας αξιοποιεί το πλήρες φάσμα του πιάνου, κάνει εκτεταμένη χρήση κρουστών οργάνων και εκμεταλλεύεται τις απεριόριστες δυνατότητες της ανθρώπινης φωνής στην προσπάθεια του να μας μεταφέρει τις εικόνες από την απόβαση των Αχαιών στην όμορφη αυτή χερσόνησο.


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.