ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Απρίλιος 2018

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓOI & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ

Πού: ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

Πότε: 06/07/17 - 06/07/17

Εισιτήρια: €30


Πληροφορίες:

Μετά από πολλά χρόνια ο απόλυτος Έλληνας τραγουδιστής, ο τροβαδούρος του έρωτα, επιστρέφει στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας για μια ξεχωριστή εμφάνιση την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 21.00 το βράδυ.


Περισσότερες Πληροφορίες:

Oτι  και να πει κάποιος  για τον Γιάννη Πάριο είναι φτωχό.

Θεωρείται ο απόλυτος Έλληνας τραγουδιστής, και του έχει  δοθεί ο χαρακτηρισμός  "The voice ". Ειδήμονες και όχι μόνο, του έχουν δώσει  τον τίτλο  του τραγουδιστή με την καλύτερη φωνή.

Έχει τραγουδήσει την αγάπη και τον έρωτα όσο κανένας άλλος. Εδώ και πέντε δεκαετίες χαράσσει την πορεία του Ελληνικού τραγουδιού και θεωρείται σχολή.

Οι επιτυχίες του αμέτρητες, έχουν τραγουδηθεί και  έχουν συγκινήσει εκατομμύρια ανθρώπους. Γενιές ολόκληρες έχουν μεγαλώσει, έχουν αλλάξει,  όμως η δική του αξία αδιασάλευτη να ορίζει αυτό που ονομάζεται ερωτικό τραγούδι και όχι μόνο.

Είναι ο τραγουδιστής με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων,  έχει συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους συνθέτες και στιχουργούς ενώ και ο ίδιος έχει γράψει μερικά από τα μεγαλύτερα τραγούδια.

Η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του είναι τεράστια και το  κοινό του, ίσως το μεγαλύτερο.

Αυτόν τον πολύ μεγάλο τραγουδιστή θα έχει λοιπόν την  ευκαιρία να απολαύσει το κοινό σε μια μαγική βραδιά , σε ένα  υπέροχο μουσικό  ταξίδι πάνω από χρόνο την Πέμπτη 6 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας.

Από το "Για Πάντα μαζί" στο "Ελεγα" στο "Τρελό  φορτηγό" στο "Κάτω κάτω της γραφής" στα "Δάχτυλα" στο " Όλη  η ζωή μου"  στο "Λυπήσουμε" και από τα "Μάτια μπλέ" στο "Να μουνα θεός" στο "Τι θέλεις να κάνω" μέχρι τα Νησιώτικα  και το "Γιάντα" και τη "Λιγαριά" Η μοναδική, η τεράστια αυτή φωνή θα τα δώσει με τον ξεχωριστό, τον ανατριχιαστικό τρόπο γιατί πολύ απλά είναι ο  ένας και μοναδικός Γιάννης  Πάριος


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.