THE BROTHERS PONOMARENKO <br>

ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ιούλιος 2018

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓOI & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

THE BROTHERS PONOMARENKO
"Funny and even funnier"

THE BROTHERS PONOMARENKO <br>

Πού: ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΛΕΜΕΣΟΥ

Πότε: 19/04/18 - 19/04/18

Εισιτήρια: ΠΛΑΤΕΙΑ: €60 (Α-G ΚΕΝΤΡΙΚΑ), €50 (A-G ΠΛΑΪΝΑ, Η-L ΚΕΝΤΡΙΚΑ), €45 (Η-L ΠΛΑΪΝΑ, M-R ΚΕΝΤΡΙΚΑ), €35 (M-R ΠΛΑΪΝΑ)
ΕΞΩΣΤΗΣ: €30 (Α-Ι ΚΕΝΤΡΙΚΑ), €25 (Α-Ι ΠΛΑΪΝΑ)


Πληροφορίες:

Το πρόγραμμα των παραστάσεων των αδελφών Ponomarenko είναι ως επί το πλείστον σαν μια παρωδία, αλλά προσφέρει και άλλες ποικίλες μορφές ψυχαγωγίας -με σκίτσα, διασκεδαστές, διαδραστικές παραστάσεις, μουσική εκκεντρικότητα, παντομίμα, ακόμη και με πρωτότυπα νούμερα. Οι καλλιτέχνες προσπαθούν να μην περιορίζονται στο πεδίο του είδους τους μόνο και πάντα προσαρμόζουν το πρόγραμμα τους σύμφωνα με τις τοπικές αποχρώσεις και τα εθνικά χαρακτηριστικά.


Περισσότερες Πληροφορίες:

∆εν αναγνωρίζουµε τη χυδαιότητα!

∆ηλώνουν οι Αδελφοί Πονοµαρένκο

Ο Αλεξάντρ και ο Βαλέρι Πονοµαρένκο γεννήθηκαν στις 13 Ιουνίου 1967 στο Ροστόβ-ον-Ντον. Ο Βαλέρι είναι επαγγελµατίας ηθοποιός του δραµατικού θεάτρου και ο Αλεξάντρ είναι µουσικός- κιθαρίστας. Ο πρώτος ο οποίος έδειξε τις δεξιότητες του στη σκηνή ήταν ο Βαλέρι, ο οποίος παρωδούσε τις φωνές διάσηµων ανθρώπων σε θεατρικές βραδιές. Αργότερα, στις παραστάσεις του Βαλέρι άρχισε να εµφανίζεται και ο αδελφός του. Οι αδελφοί έγιναν διάσηµοι µετά την παράσταση τους στο Πρόγραµµα «Πανόραµα Γέλιου». Προσκαλέστηκαν στα Προγράµµατα «Πλήρες» και «Ο ψεύτικος καθρέφτης». Τα αδέλφια ανοίγουν όλες τις συναυλίες τους µε ένα εντυπωσιακό µέρος παράστασης που έχει κάνει πάταγο για το δικέφαλο αετό. Η ερµηνεία του εθνόσηµου όπως την παρουσίασαν οι ηθοποιοί δεν έγινε επιθυµητή από το Πρόγραµµα «Πλήρες» µε αποτέλεσµα να απαγορευτεί. Σ ’αυτή την ερµηνεία οι Πονοµαρένκο κάνουν σάτιρα για το γεγονός ότι ενώ ο µισός πληθυσµός πίνει (δηλαδή, το ένα κεφάλι), ο άλλος µισός προσπαθεί για το καλύτερο. Τα αδέλφια έχουν επιβάλει ταµπού για τα θέµατα της πολιτικής και του σεξ, πιστεύοντας ότι τα θέµατα αυτά δεν ενθουσιάζουν πλέον το κοινό. Οι παρωδίες είναι το αγαπηµένο κοµµάτι των αδελφών Πονοµαρένκο. Τα αδέλφια ονοµάζουν όλες τις σκηνές παρωδίας ως φιλικές γελοιογραφίες, αλλά ορισµένοι ιδιαίτερα γνωστοί καλλιτέχνες έχουν την αίσθηση ότι προσβάλλονται. Εν τω µεταξύ κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο Αλεξάντρ και ο Βαλέρι λένε στους θεατές πώς γέλασαν το κοινό παρωδώντας τις φωνές των διάσηµων καλλιτεχνών. Οι κωµικοί γράφουν οι ίδιοι τα κείµενα για όλες τις παραστάσεις. Το πιο δηµοφιλές θέµα είναι ο στρατός. Και δεν είναι τυχαίο. Ο Βαλέρι υπηρέτησε στο τµήµα εκπαίδευσης στρατιωτικών σκύλων και γνωρίζει από πρώτο χέρι τη στρατιωτική «κουζίνα».

___________________________________________________________________________________________

У ВАС В ГОСТЯХ

БРАТЬЯ ПОНОМАРЕНКО

С новой программой

“Смешной и еще смешнее”

Пошлости не признаем!

КРАТКОЕ ОПИСАНИЕ КОНЦЕРТНОЙ ПРОГРАММЫ БРАТЬЕВ ПОНОМАРЕНКО "СМЕШНОЙ, ЕЩЁ СМЕШНЕЕ" ЮМОРИСТИЧЕСКАЯ ПРОГРАММА БРАТЬЕВ ПОНОМАРЕНКО ВКЛЮЧАЕТ В СЕБЯ ПОПУРРИ НА САМЫЕ РАЗНЫЕ ТЕМЫ, В КОТОРЫХ АРТИСТЫ СТРЕМЯТСЯ ДОСТИЧЬ КОМИЧЕСКОГО ЭФФЕКТА ЗА СЧЁТ МИНИМАЛЬНО ПЕРЕДЕЛАННОГО КАНОНИЧЕСКОГО ТЕКСТА ПЕСЕН. ТАКЖЕ В КОНЦЕРТЕ ПРИСУТСТВУЮТ ЭСТРАДНЫЕ МИНИАТЮРЫ. ТАКИЕ, КАК "ДЕТЕКТОР ЛЖИ" И "БРАЧНОЕ ОБЪЯВЛЕНИЕ" , -НОМЕР ИЗ ЦИКЛА ПОХОЖДЕНИЙ ДВУХ НЕЗАДАЧЛИВЫХ БЛИЗНЕЦОВ - ГУРЕЯ И МИТРОФАНА. РЕЧЕВЫЕ ПАРОДИИ НА ПОПУЛЯРНЫХ АРТИСТОВ ЭСТРАДЫ - ЕВГЕНИЯ ПЕТРОСЯНА, ЮРИЯ ГАЛЬЦЕВА, МИХАИЛА ЖВАНЕЦКОГО, ВЛАДИМИРА ВИНОКУРА, ГЕННАДИЯ ВЕТРОВА И ДР. ТАКЖЕ В ПРОГРАММЕ ЕСТЬ ПАРОДИИ НА ГРИГОРИЯ ЛЕПСА, СТАСА МИХАЙЛОВА, ТРОФИМА И ТЕЛЕЗВЁЗД - ЛЕОНИДА ЯКУБОВИЧА, ДМИТРИЯ ДИБРОВА, АНДРЕЯ МАЛАХОВА И ДР. КРОМЕ ЭТОГО, БРАТЬЯ ПРЕДСТАВЛЯЮТ В КОНЦЕРТЕ ОРИГИНАЛЬНЫЙ НОМЕР "ИТАЛЬЯНЕЦ В РОССИИ" И КОРОТКИЕ ПАНТОМИМИЧЕСКИЕ ЭССЕ. В ПРОГРАММЕ ТАКЖЕ ЕСТЬ ЗАВОДНОЙ КОНФЕРАНС, МУЗЫКАЛЬНАЯ ЭКСЦЕНТРИКА С УЧАСТИЕМ БАЛАЛАЙКИ И ИНТЕРАКТИВ СО ЗРИТЕЛЬНЫМ ЗАЛОМ.


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.