Όπερα

ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σεπτέμβριος 2018

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓOI & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Όπερα "Η γέννηση της θεάς Αφροδίτης

Όπερα

Πού: ΙΕΡΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, ΚΟΥΚΛΙΑ, ΠΑΦΟΣ

Πότε: 06/07/18 - 06/07/18

Εισιτήρια: €15


Πληροφορίες:

Παγκόσμια Πρεμιέρα Oπερα «Η γέννηση της θεάς Αφροδίτης» Μουσική: Πόλυς Χαραλάμπους Λιμπρέτο: Πόλυς Χαραλάμπους


Περισσότερες Πληροφορίες:

Πράξη Α΄


Το έργο στηρίζεται στην ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ του Ησίοδου, που παρουσιάζει την Δημιουργία του κόσμου. Ο Ουρανός, γιος και άντρας της  Γαίας, από φόβο να μη χάσει την εξουσία, στέλνει όλα τα παιδιά που γεννά η γυναίκα του στα σκοτεινά Τάρταρα.  Η μάνα Γαία κλαίει και παρακαλεί τον Ουρανό να την αφήσει να βλέπει και να χαίρεται τα παιδιά της όμως αυτό δεν γίνεται. Έτσι η Γαία, αποφασίζει να πάει στα Τάρταρα και να ζητήσει από τα παιδιά της να την βοηθήσουν στο σχέδιο της και να ευνουχίσουν τον πατέρα τους, για να μην κάνει άλλα παιδιά τα οποία θα ρίχνει στα Τάρταρα. Τα παιδιά της, από φόβο αρνούνται αλλά ο μικρότερος γιος ο Κρόνος αποφασίζει να την βοηθήσει. Έτσι σε μια στιγμή που η Γαία και ο Ουρανός βρίσκονται στο κρεβάτι, ο Κρόνος ευνουχίζει τον Ουρανό αποκόπτοντας του τα αιδοία τα οποία ρίχνει στην θάλασσα. Αυτά πέφτουν στην θάλασσα της Πάφου στην Παλαίπαφο και από το σπέρμα τους γεννιέται η Θεά Αφροδίτη.

ΠΡΑΞΗ Β

Στην δεύτερη Πράξη, εμφανίζεται η Αφροδίτη την οποίαν στολίζουν οι τρεις αδελφές “ΩΡΕΣ”, κόρες του Δία και της Θέτιδας. Μετά από μια άρια ο Δίας σαν ο άρχοντας Θεός καλωσορίζει την Αφροδίτη σαν ισότιμη θεά στον Όλυμπο. Το έργο διαρκεί περίπου 2 ώρες και 30’ λεπτά με διάλειμμα.  Μετά την ΠΡΑΞΗ  Β΄ ακολουθεί το φινάλε στο οποίο οι κύριοι σολίστ υμνούν τους γεννήτορες και δημιουργούς των πάντων.


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.