ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ<br> ''Ενα μύθο θα σας πω''

ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Σεπτέμβριος 2018

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓOI & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ
''Ενα μύθο θα σας πω''

ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ<br> ''Ενα μύθο θα σας πω''

Πού: ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

Πότε: 08/07/18 - 08/07/18

Εισιτήρια: €70


Πληροφορίες:

H Nάνα Μούσχουρη τραγουδά για το "HOPE FOR CHILDREN" στο Προεδρικό Μέγαρο δίνοντας μία μοναδική συναυλία, στο πλαίσιo της παγκόσμιας περιοδείας της σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά.


Περισσότερες Πληροφορίες:

Η διεθνής Ελληνίδα τραγουδίστρια Νάνα Μούσχουρη τραγουδά για το "HOPE FOR CHILDREN" στο Προεδρικό Μέγαρο δίνοντας μία μοναδική συναυλία στις 8 Ιουλίου 2018, στο πλαίσιo της παγκόσμιας περιοδείας της σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά.

Η Νάνα Μούσχουρη ξεκίνησε από την Ελλάδα πριν από 60 χρόνια, έχοντας στις μουσικές "αποσκευές" της τα τραγούδια του Νίκου Γκάτσου και του Μάνου Χατζιδάκι. Με τη φωνή της ταξίδεψε την ελληνική μουσική στα σπουδαιότερα θέατρα του κόσμου, από την Όπερα του Παρισιού, το Royal Albert Hall του Λονδίνου και Φιλαρμονική του Βερολίνου έως το Lincoln Center στη Νέα Υόρκη, την Όπερα του Σίδνεϋ και το Teatro Monumental στη Χιλή αλλά και θέατρα και μουσικές σκηνές σε μικρές πόλεις και χωριά.

Έχοντας δώσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 10.000 παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, έρχεται στην Κύπρο μέτα τη συναυλία στις 5 Ιουλίου στο Ηρώδειο, για να μας τραγουδήσει τον «Μύθο της». Τον μύθο που ξεκίνησε με ένα Χάρτινο Φεγγαράκι και έκανε αληθινά όσα είχε ονειρευτεί.

Τον μύθο που την συνέδεσε για πάντα με τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Νίκο Γκάτσο και τη Μελίνα Μερκούρη που αποτέλεσαν για εκείνη τους μουσικούς "φάρους" στις θάλασσες του κόσμου. Η "παρουσία" τους ως εκ τούτου στη συναυλία θα είναι περισσότερο από αισθητή, αφού τα τραγούδια αυτά παραμένουν για εκείνη ό,τι πολυτιμότερο διαθέτει.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.

 

 


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.