ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ "ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΦΩΣ" - ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 2022

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Πού: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Πότε: 02/12/2022 - 03/12/2022

Εισιτήρια: €25 / €20(μειωμένο)|Δικαιούχοι μειωμένων εισιτηρίων: Μαθητές,στρατιώτες,φοιτητές,συνταξιούχοι,πολύτεκνοι,ηθοποιοί, ΑΜΕΑ με παρουσίαση σχετικής ταυτότητας.

Διάρκεια: 90’

Γλώσσα: Ελληνικά


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης προσκαλεί το κοινό του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας να βιώσει μια συναυλία στο απόλυτο σκοτάδι. Μια πρόσκληση που έχει ως στόχο την ενσυναίσθηση και την κατανόηση του πως είναι να ζεις με οπτική αναπηρία και πως οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης έχουν τα ίδια δικαιώματα πρόσβασης στη ζωή, στην τέχνη και στην κοινωνία.
Σε αυτό το ακουστικό πρόγραμμα, στέκει δίπλα του ο εκ γενετής τυφλός, συγγραφέας και τραγουδιστής, Θοδωρής Τσάτσος. Και οι δύο μαζί, μέσα από την καλλιτεχνική τους συνύπαρξη, θα συνοδεύσουν το κοινό από το σκοτάδι στο φως.

Enjoy 'Wine, Cheese & Charcuterie' 🍷🧀
Απολαύστε ένα ποτήρι κρασί με συνοδεία τυριών & αλλαντικών, πριν κατά το διάλειμμα ή μετά την παράσταση.
Η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για εσάς επιλέγοντας κατά την αγορά του κάθε εισιτηρίου σας την ένδειξη Glass of Wine with Cheese & Charcuterie, για κάθε ένα εισιτήριο ξεχωριστά.Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree