ΕΞΩΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΑΠΦΟΥΣ ή «η ‹παλίντονος αρμονία› του σύμπαντος»

Χρήσιμες πληροφορίες για την Online παρακολούθηση της παράστασης / εκδήλωσης :

  1. Βρίσκεστε στη σελίδα μετάδοσης Streaming της Εκδήλωσης.
  2. Στο κάτω μέρος εμφανίζεται ένα παράθυρο αντίστροφης μέτρησης που οδηγεί στην έναρξη της εκδήλωσης. Στα 15 λεπτά πριν από την έναρξη του Streaming, θα ανοίξει παράθυρο εισαγωγής κωδικού.
  3. Εισάγετε τον 10ψήφιο κωδικό που βρίσκεται κάτω από τον barcode κωδικό του εισιτηρίου που έχετε αγοράσει και σας έχει επίσης σταλεί μέσω email.
  4. Μόλις εισαγάγετε τον κωδικό σας, η πλατφόρμα προβολής παρακολούθησης θα ανοίξει και η εκδήλωση θα ξεκινήσει την προγραμματισμένη ώρα.
  5. Για ζωντανή Live-Streaming ή Live-Interactive προβολή ο κωδικός σας ισχύει μόνο για τη μέρα και τη διάρκεια προβολής και μπορείτε να συνδεθείτε από την ώρα έναρξης μέχρι την ώρα λήξης της προβολής.
  6. Για Online-Streaming προβολή ο κωδικός σας ισχύει μόνο για την ημερομηνία προβολής για την οποία έχετε αγοράσει εισιτήριο και μπορείτε να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε την εκδήλωση από την ώρα έναρξης της μέχρι και τις 23:59 της ίδιας ημέρας. Ο κωδικός εισόδου σας έχει διάρκεια 2 ώρες (κατά τις οποίες πρέπει να ενεργοποιηθεί η θέαση) και ξεκινά να μετράει αντίστροφα μετά την πρώτη σας είσοδο και καθόλη τη διάρκεια που βρίσκεστε συνδεδεμένος/η.
  7. Για παράστασεις που διαρκούν για 24ώρες ή περισσότερες μέρες και ώρες, ο κωδικός σας ισχύει από την ώρα έναρξης της προβολής την πρώτη μέρα, μέχρι την ώρα λήξης της προβολής την τελευταία μέρα, όπως αυτές αναγράφονται στη σελίδα του event. Ο κωδικός εισόδου σας έχει διάρκεια 2 ώρες (κατά τις οποίες πρέπει να ενεργοποιηθεί η θέαση) και ξεκινά να μετράει αντίστροφα μετά την πρώτη σας είσοδο και καθόλη τη διάρκεια που βρίσκεστε συνδεδεμένος/η.
  8. Ο κωδικός σύνδεσης σας ισχύει μόνο για μία συσκευή (pc, tablet, smart phone, smart tv).
  9. Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή/και όλης της παράστασης & κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής. Καταστρατήγηση του παρόντος διώκεται ποινικά.

Απολαύστε την προβολή σας!

Καταχωρήστε τον κωδικό σας και παρακολουθήστε την παράσταση/ εκδήλωση εδώ:Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree