QUEER WAVE 2022

QUEER WAVE 2022

QUEER WAVE 2022

Πού: ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Πότε: 25/11/2022 - 04/12/2022

Εισιτήρια: €5 ανά προβολή | €40 για Festival Pass

Διάρκεια: 2 ώρες ανά προβολή

Ηλικίες: 15+ | 12+ για ορισμένες προβολές 26/11 και 27/11


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

Στο Queer Wave 2022, προσκαλούμε το ΛΟΑΤΚΙ+ κοινό της Κύπρου και όλους τους λάτρεις του κινηματογράφου να συναντηθούν ξανά για να απολαύσουν ένα προσεκτικά επιμελημένο πρόγραμμα ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους: τόσο φεστιβαλικές επιτυχίες όσο και έργα από νέες φωνές της παγκόσμιας queer σκηνής.

Οι τιμές που αναφέρονται αφορούν προτεινόμενες εισφορές, με σκοπό να καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης. Εάν για οποιοδήποτε λόγο μια εισφορά δεν είναι εφικτή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για να σας εξασφαλίσουμε θέση.

Κάτοχοι Festival Pass: Παρακαλείστε όπως εισέρχεστε στις αίθουσες 15' πριν την προβολή το αργότερο, ούτως ώστε οποιεσδήποτε κενές θέσεις να κατανεμηθούν καλύτερα στις προβολές με περισσότερη ζήτηση.Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree