«ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΑΔΝΗ»

«ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΑΔΝΗ»

«ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΑΔΝΗ»

Πού: ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πότε: 22/10/2022 - 30/10/2022

Εισιτήρια: ZONE A €20 | ZONE B €15 | ZONE C €12

Διάρκεια: 90’+

Γλώσσα: Ελληνικά


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

H Kolossaion Productions μετά τις μεγάλες επιτυχίες “ΜΑΓΙΑ Η ΜΕΛΙΣΣΑ” και “ΑΛΑΝΤΙΝ THE SHOW” που ενθουσίασαν χιλιάδες θεατές, παρουσιάζει την θεατρική παράσταση ΘΗΣΕΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΑΔΝΗ σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου.
Ο «Θησέας και η Αριάδνη», είναι μια παράσταση για παιδιά που συνδυάζει το υπερθέαμα με το διδακτικό χαρακτήρα των αρχαιοελληνικών μύθων.
Η παράσταση διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο παράστασης από την Ακαδημία Θεάτρου στην Αθήνα και με το πρώτο βραβείο παιδικής παράστασης από τα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης.
Μια φαντασμαγορική υπερπαραγωγή, με ηθοποιούς, εναέριους ακροβάτες, τραγουδιστές και μουσικούς δίνουν σάρκα και οστά στο μύθο.

Λόγω εκτεταμένων απαιτήσεων του στησίματος της εντυπωσιακής αυτής παραγωγής, οι παραστάσεις στις 22/10 & 29/10 στις 15:00 δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Οι πελάτες που αγόρασαν εισιτήρια για τις πιο πάνω ημερομηνίες πήραν ειδοποίηση μέσω email με οδηγίες σχετικά με μεταφορά των εισιτηρίων τους σε άλλη διαθέσιμη ώρα παράστασης.Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree