«ΣΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΝ ΑΚΡΗ»
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

«ΣΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΝ ΑΚΡΗ»

«ΣΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΝ ΑΚΡΗ»

Πού: ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πότε: - 09/06/19

Εισιτήρια: €10


Πληροφορίες:

Ένα μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στον Κυπριακής καταγωγής μουσικοσυνθέτη Μάνο Λοΐζο.


Περισσότερες Πληροφορίες:

Σύμφωνα με τον Γιάννη Ρίτσο ο Μάνος Λοΐζος  «είναι απ’ τις σημαντικότερες δυνάμεις του νεοελληνικού τραγουδιού. Η μουσική του οικεία, φιλική, μας κερδίζει απ’ το πρώτο της άκουσμα, σύμφωνα μ’ ένα πλατύτατο κοινωνικό συναίσθημα που περιλαμβάνει και το δικό μας…. τα τραγούδια του αγαπήθηκαν πολύ, τραγουδήθηκαν πολύ και θα τραγουδιούνται πάντα.»

Το έργο του  άλλοτε αιχμηρό και πολιτικό, άλλοτε ερωτικό και νοσταλγικό, παραμένει ζωντανό και επίκαιρο στη συλλογική μας μνήμη.

Τα μέλη του Πολιτιστικού Ομίλου “ΔΕΣΜΟΣ” που ίδρυσε ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λεμεσού, μέσα από  τη μουσική, τον χορό, τον λόγο, την τέχνη, την  κίνηση και την έκφραση, θα μας μεταφέρουν στο  έργο του μεγάλου συνθέτη. Μεταξύ άλλων θα ερμηνεύσουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια, όπως O Δρόμος, Το Ακορντεόν, Όλα σε θυμίζουν, Σ’ ακολουθώ και πολλά άλλα, δίνοντας με τις δικές τους ερμηνείες μια καινούργια πνοή στο έργο του σπουδαίου συνθέτη.

Θα μας υποστηρίξει στον χορό ο Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος Λεμεσού ΔΙΟΝΥΣΟΣ.


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree