ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΖΩΗΣ - Βραδιά Λόγιου Τραγουδιού

ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Φεβρουάριος 2020

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΖΩΗΣ - Βραδιά Λόγιου Τραγουδιού

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΖΩΗΣ - Βραδιά Λόγιου Τραγουδιού

Πού: ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Πότε: - 21/09/19

Εισιτήρια: €15 | €10 (Μέλη LMS, συνταξιούχοι, μαθητές και φοιτητές με ταυτότητα, στρατιώτες) | Παιδιά κάτω των 15 ετων Δωρεάν

Διάρκεια: 1Ώρα 30λεπτά


Πληροφορίες:

Το LMS, σε συνεργασία με το Γαλλικό Πολιτιστικό Κέντρο, σας προσκαλεί σε μια βραδιά λόγιου τραγουδιού με τους καταξιωμένους Κύπριους καλλιτέχνες Θεοδώρα Ράφτη (σοπράνο) και Νικόλα Κωσταντίνου (πιάνο).


Περισσότερες Πληροφορίες:

Συμμετέχουν οι ταλαντούχοι νεαροί πιανίστες: Σάρα Κακούρη & Αλεξάντερ Χατσατριάν

Πρόγραμμα

Gounod: Σερενάτα |

Fauré: Υπό το Σεληνόφως | Το Βαλς της Κίτι 

Pierné: Mimi Pinson, Βαρκαρόλα, έργο 26 

Marmontel: Πείραγμα 

Debussy: Νύχτα των Αστεριών |  Παντομίμα, Βελγικά Τοπία: Ξύλινα Άλογα | Ακουαρέλες Α’: Πράσινο | Πιερότος | 

Aboulker: Σ’ αγαπώ, ερωτική βοκαλίζ 

Κωνσταντίνος Στυλιανού: Εννέα Τραγούδια 

Στο πρώτο μέρος, η συναυλία επικεντρώνεται, κυρίως, στον όμορφο κόσμο του Γαλλικού chanson της λεγόμενης Χρυσής Εποχής (La Belle Époque, 1871–1914), η οποία άνθισε κατά τη διάρκεια της Τρίτης Γαλλικής Δημοκρατίας και κατά την οποία εμφανίστηκαν διάφορα καλλιτεχνικά ρεύματα όπως ο ιμπρεσιονισμός, ο συμβολισμός, ο μοντερνισμός, ο εξπρεσιονισμός και το κίνημα Art Nouveau. Επιπλέον, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τρεις μινιατούρες για πιάνο τέσσερα χέρια από τους ταλαντούχους νεαρούς καλλιτέχνες Σάρα Κακούρη και Άλεξ Χατσιατριάν. Συμπληρώνοντας το πρώτο μέρος οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στη Κύπρο την δεξιοτεχνική και παθιασμένη ερωτική βοκαλίζ, Σ’ αγαπώ, της Isabelle Aboulker. Στο δεύτερο μέρος, οι δυο καλλιτέχνες θα δώσουν την παγκόσμια πρεμιέρα, του κύκλου Εννέα Τραγούδια του Κύπριου συνθέτη Κωνσταντίνου Στυλιανού, ο οποίος είναι βασισμένος στην ποίηση των Ιαπώνων μοναχών Ζεν και των ποιητών χαϊκού.


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.