ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ

ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ιούλιος 2020

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ

Πού: ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΕΜΕΣΟΣ

Πότε: - 05/10/19

Εισιτήρια: €7, €5 (Παιδιά κάτω των 12 ετών) ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ | €10, €5 (Παιδιά κάτω των 12 ετών) ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ


Πληροφορίες:

Ένα διάσημο μουσικό σύνολο θα συνεχίσει τη 2η Σεζόν Ρωσικού Θεάτρου στην Κύπρο και θα εμφανιστεί σε δύο διαφορετικούς χώρους, στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου παρά τη οδό Λήδρας στη Λευκωσία και στο Παττίχειο Δημοτικό Θεατρο Λεμεσού.


Video

Περισσότερες Πληροφορίες:

04/10/2019,  18:00, Αμφιθέατρο Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου (Λευκωσία, Φανερωμένης 86-90) – Παιδική συναυλία

04/10/2019,  20:00, Αμφιθέατρο Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου (Λευκωσία, Φανερωμένης 86-90)- Κύρια συναυλία

05/10/ 2019, 12:00, Δημοτικό Θέατρο Παττίχειο (Λεμεσός, οδός Αγίας Ζώνης 4) - Παιδική συναυλία

05/10/2019,  20:00, Δημοτικό Θέατρο Παττίχειο (Λεμεσός, οδός Αγίας Ζώνης 4 - Κύρια συναυλία

 

Εισητήρια:

 

Παιδική συναυλία- €7 κανονικό/ €5 παιδικό (μεχρι 12 ετών) και μειωμένο

Κύρια συναυλία- €10 κανονικό/ €5 παιδικό (μεχρι 12 ετών) και μειωμένο

Το Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο στην Κύπρο σας προσκαλεί στις συναυλίες της στην Επαρχιακής Ορχήστρας της πόλης Νίζνι Νόβγκοροντ υπό την διεύθυνση του Γιεβγκένι Πετρόβ! Η ορχήστρα έχει βραβευθεί με Grand Prix ρωσικών και διεθνών διαγωνισμών, καθώς και με το βραβείο του Νίζνι Νόβγκοροντ. Συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις των ΧΧΙ Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι και το 2015 εγκαινίασε τις Ημέρες Ρωσικού πολιτισμού στην παγκόσμια έκθεση "EXPO 2015 MILANO". Δεν θα είναι απλά μια συναυλία: η ορχήστρα είναι γνωστή για την εκτέλεση ενός ειδικού θεαματικού είδους - του ντεφιλέ (οι μουσικοί κινούνται στο ρυθμό της μουσικής και ταυτόχρονα εκτελούν περίπλοκες φιγούρες).

 

 Η πανδαισία μουσικών χρωμάτων θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα αρμονίας ήχου και ψυχής. Θα ακούσετε εύκολα αναγνωρίσιμα μοτίβα από τον ρωσικό και ξένο κινηματογράφο και δημοφιλείς μουσικές συνθέσεις. Το ρεπερτόριο της ορχήστρας περιλαμβάνει έργα διαφόρων στυλ και κατευθύνσεων από κλασσικές έως σύγχρονες συνθέσεις τζαζ, διασκευές ρωσικών λαϊκών τραγουδιών, απευθυνόμενες σε ακροατές διαφορετικών γενεών.

 

Από τις πρώτες νότες, το παιδικό κοινό θα αναγνωρίσει τις αγαπημένες του μελωδίες και μαγικές μουσικές εικόνες γνωστών ήρωων από τη «Μάσα και την Αρκούδα» έως τους «Μουσικούς της Βρέμης». Για τα παιδιά, αυτή η συναυλία μπορεί να γίνει ένα ορόσημο - αφού μπορεί να γίνει το κλειδί για την πύλη στον μαγικό κόσμο της μουσικής. Όλοι οι ακροατές περιμένει ένα πρόγραμμα με κέφι και διαγωνισμούς!

 

Οι συναυλίες θα δοθούν στα πλαίσια του διεθνούς προγράμμματος «Σεζόν Ρωσικού Θεάτρου στην Κύπρο», της Πρεσβείας της Ρωσίας και του Ρωσικού Πολιτιστικού Κέντρου, το οποίο υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονία υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

 

Λίγα λόγια για τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Επαρχιακής Ορχήστρας του Νίζνι Νόβγκοροντ:

 

Ο Γιεβγκένι Πετρόβ - Επίτιμος καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, βραβευμένος με το ανεξάρτητο περιφερειακό βραβείο "Προσωπικότητα της Χρονιάς" του περιοδικού "Business Quarter", βραβευμένος με το βραβείο του περιοδικού "NN Sobaka.ru" στη κατηγορία "Μουσική". Το 1984, ίδρυσε το Brass Quintet, το οποίο στη συνέχεια έδωσε συνευλίες στη Ρωσία και το εξωτερικό. Η Επαρχιακή Ορχήστρα του Νίζνι Νόβγκοροντ δημιουργήθηκε κατόπιν δικής του ιδέας και πρότασης στις επαρχιακές αρχές.


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree