14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΥΠΡΟΥ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ιανουάριος 2020

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΥΠΡΟΥ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ "ΠΗΓΑΣΟΣ"

14ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΥΠΡΟΥ - ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Πού: THE LATIN CENTRE ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Πότε: - 30/11/19

Εισιτήρια: €55


Πληροφορίες:

14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου - Kάνε κι εσύ τη δική σου ταινία στο “Κινηματογραφικό Εργαστήρι Πήγασος”


Video

Περισσότερες Πληροφορίες:

Διαγωνισμός σεναρίου στην αγγλική γλώσσα για ταινία μικρού μήκους η οποία θα ολοκληρωθεί και θα προβληθεί στη τελετή απονομής Βραβείων “Χρυσή Αφρρδίτη” στα πλαίσια του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου την 30η Nοεμβρίου 2019 στη Λευκωσία! Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αξιολόγηση και ανατροφοδότηση για το σενάριό τους. Θα επιλεχθεί το πιο άρτιο και υλοποιήσιμο σενάριο ή σκηνή σεναρίου και θα δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιηθεί για την πραγματοποίηση μιας ταινίας μικρού μηκους. Το θέμα του σεναρίου είναι ελεύθερο. Οι μόνες προϋποθέσεις είναι ότι η ιστορία εκτυλίσσεται στην πόλη της Λευκωσίας και το γύρισμα θα διαρκέσει δύο ημέρες. Το φεστιβάλ θα προσφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό για το γύρισμα και το μοντάζ. Δεν χρειάζεται προϋπηρεσία ή γνώση στην τεχνική της κινηματογράφησης ή της υποκριτικής. Kαλούνται επιπρόσθετα να δηλώσουν συμμετοχή ηθοποιοί ερασιτέχνες κι επαγγελματίες για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Όλοι οι συμμετέχοντες θα αναφερθούν στους τίτλους της ταινίας και θα τους δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι μικρού μήκους ταινίες των δύο τελευταίων Κινηματογραφικών Εργαστηρίων Πήγασος: https://youtu.be/CPdpiTMxa0c
https://youtu.be/RfPJGZtfqdM

Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον της συμμετοχής σας και στείλτε μας το σενάριό σας στην Αγγλική γλώσσα για ταινία μικρού μήκους με εμαιλ στο cyiff2019@gmail.com και θέμα: “Κινηματογραφικό Εργαστήρι Πήγασος”. Τελική ημερομηνία αποστολής: 18 Νοεμβρίου. 2019. Kόστος συμμετοχής: 55 ευρώ. Website: cyprusfilmfestival.org

Επιτροπή:
-Nancy Puetz - παραγωγός ταινιών

-Joss L. Morin – Συγγραφέας, ανταποκρίτρια Huffington Post

-Πέτρα Τερζή - σκηνοθέτρια, παραγωγός ταινιών

-Μαρία Πάλμερ - Κριτικός Κινηματογράφου

Οι προβολές του 14ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου θα διεξαχθούν 25-29 Νοεμβρίου στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη και η Τελετή Απονομής Βραβείων “Χρυσή Αφροδίτη” στο Κινηματοθέατρο Παλλάς στις 30 Νοεμβρίου με ΕΛΕΥΘΕΡΗ είσοδο.

 

Πληροφορίες: 99798112

Facebook εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/1299859013521184/

twitter: @CyprusFilmFest

facebook: https://www.facebook.com/cyprusfilmfest/

instagram: https://www.instagram.com/cineart_cy/

youtube CYIFF 2019: youtube.com/playlist?list=PLU5-Mm3Iapqg10LXW9bCjp_irI9iFKLGH

website: cyiff.eu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Θέμα εργαστηρίου
Προπαραγωγή ταινίας.


Σύνοψη εργαστηρίου
Οι συμμετέχοντες θα εξασκηθούν στο ντεκουπάζ, τον σχεδιασμό storyboard με βάση τη διαμόρφωση του κάδρου και του mise-en-scène.


Σύντομο βιογραφικό
Ο Αλέξης Χαβιάρας σκηνοθέτησε την πολυβραβευμένη ταινία Agrinoui (2015). Ο Αλέξης είναι υποψήφιος διδάκτορας του παν/μίου Middlesex του Λονδίνου όπου διερευνά τον χώρο της σκηνογραφίας στις ταινίες 3D computer animation. Ο Αλέξης δίδαξε animation σε κυπριακά πανεπιστήμια, υπήρξε κριτής σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου και σκηνοθέτησε τη μικρού μήκους ταινία animation Struthio (2011).


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.