ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΑΣ

ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Αύγουστος 2020

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΑΣ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΣΑΣ

Πού: ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πότε: - 22/12/19

Εισιτήρια: €15


Πληροφορίες:

Ο Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος Λεμεσού «Διόνυσος» παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Αν είναι ορισμός σας». Μια πανδαισία χορών, ήχων, δρωμένων, τραγουδιών, ύμνων και τροπαρίων της Ορθοδοξίας που θα μας ταξιδέψουν στις ξεχωριστές μέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου.


Περισσότερες Πληροφορίες:

Ένα μουσικοχορευτικό αντάμωμα 150 και πλέον συντελεστών με τις παραδόσεις του τόπου μας και του ευρύτερου Ελληνισμού. Έθιμα που αποτέλεσαν σταθμό στη ζωή των Ελλήνων και συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να δημιουργούν την κυψέλη της ιστορίας και της παράδοσής μας για τις επόμενες γενιές. Τον Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο Λεμεσού πλαισιώνουν η Χορωδία «Ρωμανός ο Μελωδός», παραδοσιακές ορχήστρες από Ελλάδα και Κύπρο και το εργαστήρι παραδοσιακής μουσικής της Άννας Αριστείδου. Σκηνογραφία, κείμενα και  αφήγηση Χρήστος Θεολόγος. Καλλιτεχνική επιμέλεια Μιχάλης Λανίτης.


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree
<