ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2021

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2021

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2021

Πού: ΛΕΜΕΣΟΣ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Πότε: 02/07/2021 - 30/07/2021

Εισιτήρια: €12│€8 μειωμένο (μαθητές, φοιτητές, εθνοφρουροί, συνταξιούχοι, άνεργοι)
€45 ενιαίο εισιτήριο (ανά άτομο για παρακολούθηση πέντε παραστάσεων. Ισχύει μόνο για το κανονικό εισιτήριο)

Γλώσσα: Ελληνικά


Πληροφορίες:

Πέντε παραγωγές αρχαίου ελληνικού δράματος από διακεκριμένα θεατρικά σχήματα από Ελλάδα, Ισραήλ, Ιταλία και Κύπρο, συμμετέχουν στην εικοστή τέταρτη διοργάνωση του «Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος» και παρουσιάζουν παραστάσεις τους στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου και στο Αμφιθέατρο «το σκαλί» στην Αγλαντζιά.
Έναρξη παραστάσεων στις 21:00 │ Προσέλευση στο θέατρο πριν από τις 20:15


Περισσότερες Πληροφορίες:

ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ του Αριστοφάνη - Η λαϊκή οπερέτα

Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και Εθνική Λυρική Σκηνή, Ελλάδα

 

▪ Παρασκευή 2 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

▪ Σάββατο, 3 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

 

Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζουν την εξαιρετικά αιχμηρή και άκρως επίκαιρη κωμωδία του Αριστοφάνη, Εκκλησιάζουσες, σε μια πρωτότυπη εκδοχή σύγχρονης, λαϊκής οπερέτας σε μετάφραση, λιμπρέτο και μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη.

 

Σε μια εποχή απόλυτης πολιτικής και κοινωνικής παρακμής, όπου η διαφθορά και οι ανισότητες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, οι γυναίκες, με πρωτοβουλία της Πραξαγόρας, αποφασίζουν να αντιδράσουν δυναμικά. Μεταμφιεσμένες σε άντρες, καταφέρνουν να πάρουν την εξουσία και να επιβάλουν τις πολιτικές τους μεταρρυθμίσεις, προτείνοντας ένα νέο καθεστώς περιουσιακής και ερωτικής κοινοκτημοσύνης. Ωστόσο, το επαναστατικό σχέδιο της Πραξαγόρας παρότι ιδανικό στη θεωρία, στην πράξη θα αποδειχτεί ουτοπικό και θα υπονομευθεί από διαδοχικές κωμικοτραγικές καταστάσεις.

 

Μέσα από το μουσικό πάντα κώδικα, αναδεικνύονται τόσο η πολιτική όσο και η βαθιά ποιητική πλευρά της αριστοφανικής κωμωδίας: αυτό το ονειρικό, υπερβατικό στοιχείο που τόσο περίτεχνα μπλέκει ο Αριστοφάνης με την τρέλα που χαρακτηρίζει το κωμικό του σύμπαν.

 

Με αγγλικούς υπέρτιτλους

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση-Λιμπρέτο-Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης

Σκηνοθεσία: Μαριάννα Κάλμπαρη

Σκηνικά/Κοστούμια: Χριστίνα Κάλμπαρη

Χορογραφία: Θοδωρής Πανάς

Σχεδιασμός φωτισμού: Στέλλα Κάλτσου

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλένα Μόσχου

Βοηθός σκηνογράφου: Σοφία Αρβανίτη-Φλώρου

Βοηθός παραγωγής: Διονύσης Χριστόπουλος

Φωτογραφίες: Σταύρος Χαμπάκης

 

Διανομή (με σειρά εμφάνισης):

Σοφία Φιλιππίδου (Πραξαγόρα), Χρήστος Γεροντίδης (Χρέμης), Σάκης Καραθανάσης (Νέος), Κώστας Μπουγιώτης (Κήρυκας), Γιώργος Στιβανάκης (Άντρας/Γριά Γ’), Κατερίνα Λυπηρίδου (Νέα/Θεράπαινα), Ιωάννα Μαυρέα (Σωστράτη/Γριά Α’), Χριστόφορος Σταμπόγλης (Βλέπυρος/Γριά Β’)

 

Χορός: Χρήστος Γεροντίδης, Τερέζα Καζιτόρη, Σάκης Καραθανάσης, Πίνα Κούλογλου, Κατερίνα Λυπηρίδου, Ιωάννα Μαυρέα, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης, Ματίλντα Τούμπουρου

 

Μουσικοί επί σκηνής: Βάιος Πράπας (Κιθάρα, μπουζούκι), Γιώργος Ταμιωλάκης (Βιολοντσέλο, ευφώνιο), Δημήτρης Ανδρεάδης (Πλήκτρα)

 

Ενορχήστρωση: ο συνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης, με την ομάδα των μουσικών

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

 

ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Σοφοκλή

Jerusalem Khan Theatre, Ισραήλ

 

▪ Δευτέρα 5 Ιουλίου, Αμφιθέατρο «το σκαλί»

 

Τη σοφόκλεια τραγωδία Αντιγόνη, ένα από τα αρτιότερα κείμενα της αρχαίας ελληνικής δραματουργίας, παρουσιάζει το Jerusalem Khan Theatre σε σκηνοθεσία του Udi Ben Moshe, ενός από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του Ισραήλ.

 

Η σύγκρουση μεταξύ των δύο γιων του Οιδίποδα, Πολυνείκη και Ετεοκλή, για τον θρόνο της Θήβας έχει τελειώσει. Τα δύο αδέλφια κείτονται νεκρά στο πεδίο της μάχης. Ο Κρέων διατάζει όπως το σώμα του Πολυνείκη παραμείνει άταφο και άκλαυτο, επειδή πρόδωσε την πατρίδα του φέρνοντας ξένο στρατό εναντίον της. Η Αντιγόνη αποφασίζει να τιμήσει τον αδελφό της με την πρέπουσα ταφή, αψηφώντας τις ολέθριες συνέπειες, σε μια σύγκρουση μεταξύ φυσικού και θετού δικαίου.

 

Η διαχρονική κριτική στην αλαζονεία της εξουσίας και της απολυταρχίας, καθώς και η σύγκρουση μεταξύ των άγραφων νόμων της ηθικής και των θεσμικών νόμων της πολιτείας, αναδύονται μέσω μιας σύγχρονης σκηνικής ανάγνωσης υπογραμμίζοντας την αντίσταση στο σύγχρονο πολιτικό πλαίσιο και τις τρέχουσες συγκρούσεις μεταξύ θρησκείας και κράτους.

 

▪ Με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση (στα εβραϊκά): Shimon Buzaglo

Σκηνοθεσία: Udi Ben Moshe

Σκηνικά: Svetlana Breger

Κοστούμια: Oren Dar

Σχεδιασμός φωτισμού: Roni Cohen

Μουσική επεξεργασία: Josef Bardanashvili

Φωτογραφία: Yael Ilan

Εικαστικός σχεδιασμός προγράμματος και αφίσας παραγωγής: Elad Elharar

 

Διανομή:

Erez Shafrir (Κρέων), Or Lumbrozo (Αντιγόνη), Suzanna Papian (Ισμήνη), Carmit Mesilati-Kaplan (Ευρυδίκη), Shachar Netz (Αίμων), Itai Szor (Αγγελιοφόρος), Yehoyachin Friedlander (Τειρεσίας), Yossi Eini (Στρατιωτικός Σύμβουλος Κρέοντα), Nir Ron (Πολιτικός Σύμβουλος Κρέοντα)

 

Χορός: Meni Gross, Ofer Greenberg, Israel Pniel

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

 

ΙΠΠΕΙΣ του Αριστοφάνη

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

▪ Παρασκευή 16 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

▪ Σάββατο 17 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

 

Το Εθνικό Θέατρο Ελλάδος επανέρχεται μετά από έντεκα χρόνια στο Φεστιβάλ και παρουσιάζει την αριστοφανική κωμωδία Ιππείς, σε σκηνοθεσία του διακεκριμένου χορογράφου και σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ρήγου με μια διανομή σημαντικών πρωταγωνιστών.

 

Ο κεντρικός χαρακτήρας του έργου, Παφλαγόνας, είναι εμπνευσμένος από τον Κλέωνα, τον πολιτικό που, μετά το θάνατο του Περικλή και την περήφανη νίκη των Αθηναίων στην Πύλο επί των Λακεδαιμονίων (425 π.Χ.), υπήρξε ηγέτης της Αθηναϊκής Πολιτείας. Στο πρόσωπο του Κλέωνα, ο Αριστοφάνης σατιρίζει τη διαφθορά κάθε λαοπλάνου πολιτικού, που ασκεί εξουσία αποβλέποντας σε προσωπικό όφελος και, μέσα από μια σπαρταριστή πλοκή, οδηγεί σ’ ένα πικρό συμπέρασμα: αν η πονηριά, η καπατσοσύνη, το αγοραίο ήθος είναι ίδιον των πολιτικών, στην πολιτική σκηνή επικρατεί πάντα ο ικανότερος… 

 

Οι Ιππείς, από τις πιο «πολιτικές» κωμωδίες του ποιητή, αλληγορική με συμβολισμούς, σύγχρονη όσο ποτέ, καυτηριάζει την κακοδιαχείριση και τις ατασθαλίες της εξουσίας, που οδηγούν στην παρακμή, την εξαθλίωση και το μαρασμό και προειδοποιεί τους πολίτες κάθε εποχής για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στα θεμέλια της Δημοκρατίας.

 

Με αγγλικούς υπέρτιτλους

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Σωτήρης Κακίσης

Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Κωνσταντίνος Ρήγος

Μουσική: Θοδωρής Ρέγκλης

Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ρήγος, Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Νατάσα Δημητρίου

Σχεδιασμός φωτισμού: Χρήστος Τζιόγκας

Συνεργασία στη χορογραφία: Μαρκέλλα Μανωλιάδη

Βοηθός σκηνοθέτη: Άγγελος Παναγόπουλος

Μουσική διδασκαλία: Μελίνα Παιονίδου

Β' Βοηθός σκηνοθέτη: Χριστίνα Στεφανίδη

Βοηθός σκηνογράφου: Αλέγια Παπαγεωργίου

Βοηθοί ενδυματολόγου: Αλίσα Μπουλάτ, Κατερίνα Κωστάκη

Δραματολόγος παράστασης: Εύα Σαραγά

 

Διανομή (με αλφαβητική σειρά):

Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης (Αλλαντοπώλης), Στέλιος Ιακωβίδης (Δήμος), Κώστας Κόκλας (Κλέων), Πάνος Μουζουράκης (Δημοσθένης)

 

Κορυφαίοι Χορού: Στεφανία Γουλιώτη, Λαέρτης Μαλκότσης, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Γιάννης Χαρίσης

 

Xορός (με αλφαβητική σειρά): Πάρις Αλεξανδρόπουλος, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Θάνος Γρίβας, Πάνος Ζυγούρος, Κωνσταντίνος Καϊκής, Γιάννης Καράμπαμπας, Αλκιβιάδης Μαγγόνας, Βασίλης Μπούτσικος, Γιώργος Πατεράκης, Κωνσταντίνος Πλεμμένος, Περικλής Σιούντας, Γιώργος Σκαρλάτος, Αντώνης Σταμόπουλος

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

 

ΜΗΔΕΙΑ του Ευριπίδη

ROADS AND ORANGES FILM PRODUCTIONS, Κύπρος

 

▪ Τετάρτη 21 Ιουλίου, Αμφιθέατρο «το σκαλί»

▪ Πέμπτη 22 Ιουλίου, Αμφιθέατρο «το σκαλί»

▪ Σάββατο 24 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

 

Η αριστουργηματική τραγωδία, Μήδεια του Ευριπίδη, που πραγματεύεται την τελευταία πράξη της παθιασμένης σχέση του Ιάσονα και της Μήδειας, αποτελεί την κυπριακή παραγωγή της φετινής διοργάνωσης σε σκηνοθεσία Αλίκης Δανέζη Knutsen. Επτά γυναίκες ηθοποιοί, σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό χώρο με όχημα το λόγο και τον ήχο, ανασύρουν κι ανασυνθέτουν τις σκοτεινές και αγριεμένες μορφές της ευριπίδειας τραγωδίας.

 

Η βάρβαρη, η ξένη, η μάγισσα, η γυναίκα. Πρόσωπο πολυδιάστατο με ανεξέλεγκτα συναισθήματα, χαρακτήρας σύνθετος και συναρπαστικός, η Μήδεια παλεύει ανάμεσα στον έρωτα, στα μητρικά αισθήματα, στην προδοσία, στον παραλογισμό και την εκδικητική μανία.

 

Η Μήδεια αποτελεί μια τραγωδία πάθους, σύγκρουσης της λογικής με το άλογο στοιχείο της ύπαρξης, όπου ο Ευριπίδης ανατέμνει περίτεχνα τον ανθρώπινο ψυχισμό και αποκωδικοποιεί τις αντιδράσεις των ηρώων, όταν αυτοί φτάνουν σε οριακές καταστάσεις.

 

Με αγγλικούς υπέρτιτλους

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Αλίκη Δανέζη Knutsen

Βοηθός σκηνοθέτη: Στράτος Νταλαμάγκος

Σκηνικά: Νατάσα Χρυσαφίνη

Κοστούμια: Ανδρέας Αντωνίου

Σχεδιασμός φωτισμού: Αλίκη Δανέζη Knutsen

Μουσική: Στέφανος Σκουλικάρης, Νίκος Πατεράκης

Κίνηση: Παναγιώτης Τοφή

Οργάνωση παραγωγής: Στέφανη Πολυκάρπου

 

Διανομή:

Στέλα Φυρογένη (Μήδεια), Έλενα Καλλινίκου / Άντρια Ζένιου (Ιάσονας), Άννη Χούρη (Τροφός), Ήβη Νικολαΐδου (Παιδαγωγός), Άντρια Ζένιου (Κρέων), Πολυξένη Σάββα (Αιγαίας), Αντωνία Χαραλάμπους (Αγγελιοφόρος)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ του Αισχύλου

ASSOCIAZIONE CULTURALE DIDE DI MICHELE DIO & FAHRENHEIT 451 TEATRO, Ιταλία

 

▪ Τετάρτη 28 Ιουλίου, Αμφιθέατρο «το σκαλί»

▪ Παρασκευή 30 Ιουλίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

 

Ο Προμηθέας Δεσμώτης, η συνταρακτική τραγωδία του Αισχύλου, παρουσιάζεται από το Associazione Culturale Dide Di Michele Dio και το Fahrenheit 451 Teatro της Ιταλίας, σε σκηνοθεσία του πολυβραβευμένου Daniele Salvo.

 

Ο Προμηθέας, αυτός που έκλεψε τη φωτιά, ο εχθρός των Θεών και φίλος των ανθρώπων, ο Προμηθέας θύμα και θύτης, μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος, αποτελεί διαχρονικό σύμβολο αντίστασης απέναντι στην εξουσία. Στην τραγωδία, ο Αισχύλος πραγματεύεται την αντίσταση του αλυσοδεμένου στον Καύκασο Προμηθέα να υποκύψει στο θέλημα του «ανελέητου» Διός.

 

Έργο βαθιά αρχετυπικό, ο Προμηθέας Δεσμώτης αποτελεί μια θεσμισμένη ποιητική-φιλοσοφική πραγματεία επί της ανθρώπινης συνείδησης, μια πηγή εννοιών και νοημάτων που ξεπερνά τα όρια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας διατρέχοντας τη δυτική σκέψη και πολιτισμό. Η φωτιά που έκλεψε ο Προμηθέας, είναι το φως που συνεχίζει να καίει.

 

▪ Με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Daniele Salvo

Σκηνικά: Fabiana Di Marco

Κοστούμια: Daniele Gelsi

Σχεδιασμός φωτισμού: Giuseppe Filipponio

Σχεδιασμός ήχου: Francesco Arizzi

Βοηθός σκηνοθέτη: Alessandro Guerra

Υπεύθυνος παραγωγής: Michele Di Dio

 

Διανομή:

Alessandro Albertin (Προμηθέας), Melania Giglio (Ιώ/Βία), Massimiliano Giovanetti (Ωκεανός/Κράτος), Simone Ciampi (Ήφαιστος/Ερμής), Salvo Lupo (Ανάγκη)

 

Χορός των Ωκεανίδων: Marcella Favilla, Giulia Galiani, Francesca Maria, Marta Nuti, Giulia Diomede, Giuditta Pasquinelli, Ester Pantano

 

_______________________________________________

 

▪ Πληροφορίες: 7000 2414 │ www.greekdramafest.com

 

Έναρξη παραστάσεων στις 21:00 │ Προσέλευση στο θέατρο πριν από τις 20:15

Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 45 – 60 λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης, για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού.  Μετά την έναρξη της παράστασης, η είσοδος στο θέατρο δεν επιτρέπεται.

 

Τιμές εισιτηρίων:

▫ €12 κανονικό

▫ €8 μειωμένο (μαθητές, φοιτητές, εθνοφρουροί, συνταξιούχοι, άνεργοι)

▫ €45 ενιαίο (ανά άτομο για παρακολούθηση πέντε παραστάσεων)

▫ €10 για ομαδικές κρατήσεις (άνω των 10 ατόμων ανά παράσταση) στο [email protected]

 

▫ Δωρεάν είσοδος, κατόπιν έγκαιρης κράτησης δελτίου ελευθέρας εισόδου στο τηλ. 7000 2414 (τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν από την κάθε παράσταση), για:

▪ ΑμεΑ, με την προσκόμιση της κάρτας στην είσοδο,

▪ μέλη του ΚΚΔΙΘ, με την επίδειξη της ανανεωμένης Διεθνούς Κάρτας Μέλους του ΔΙΘ για το 2021.

_______________________________________________

 

Για τη διευκόλυνση του κοινού από τη Λευκωσία, θα προσφερθεί μεταφορά με λεωφορεία στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, για την παρακολούθηση των παραστάσεων:

  • Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη – Η λαϊκή οπερέτα (Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και Εθνική Λυρική Σκηνή, Ελλάδα), στις 2 και 3 Ιουλίου
  • Ιππείς του Αριστοφάνη (Εθνικό Θέατρο Ελλάδος), στις 16 και 17 Ιουλίου

 

▪ Κόστος εισιτηρίου λεωφορείου: €3

Απαραίτητη η αγορά του εισιτηρίου λεωφορείου μαζί με το εισιτήριο της παράστασης, 10 ημέρες νωρίτερα, λόγω καθορισμένου αριθμού λεωφορείων.

 

▪ Ώρα αναχώρησης 18:30

(χώρος στάθμευσης απέναντι από το Κέντρο Χειροτεχνίας στη λεωφόρο Αθαλάσσας)

▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ:

● Η προαγορά εισιτηρίων, καθώς δεν θα πραγματοποιείται πώληση εισιτηρίων στα ταμεία των θεάτρων.

● H επίδειξη των εισιτηρίων σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων.

● H επίδειξη ταυτότητας και των απαραίτητων νόμιμα θεωρημένων δικαιολογητικών που πιστοποιούν την ιδιότητά σας, εάν έχετε επιλέξει εισιτήρια ειδικής εκπτωτικής/μειωμένης τιμής.

● Η χρήση ατομικής προστατευτικής μάσκας.

● Η συμμόρφωση προς τις υποδείξεις του προσωπικού ασφάλειας και εξυπηρέτησης του κοινού.

 

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ:

▪ H είσοδος στο θέατρο μετά την έναρξη της παράστασης.

▪ Το κάπνισμα και η κατανάλωση τροφίμων και ποτών μέσα στο θέατρο.

▪ Η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της παράστασης.

▪ Η λήψη φωτογραφιών με ή χωρίς φλας, η μαγνητοφώνηση ή/και μαγνητοσκόπηση μέρους ή ολόκληρης της παράστασης.

▪ Η μετακίνηση θεατών σε καθίσματα άλλα από αυτά που αναγράφονται στα εισιτήριά τους.

 

● Προτρέπεται οι θεατές να έχουν μαζί τους ατομικό κάθισμα (μαξιλαράκι).

●  Αποφυγή συγχρωτισμού στους κοινόχρηστους χώρους.

 

□ Πληροφορίες για την παρακολούθηση παραστάσεων στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου:

Το κοινό προτρέπεται να μεταβεί στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου τουλάχιστον 60 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης. Με την πλήρωση των θέσεων στάθμευσης στον αρχαιολογικό χώρο, η είσοδος επιπλέον ιδιωτικών αυτοκινήτων απαγορεύεται. Η στάθμευση των υπόλοιπων ιδιωτικών αυτοκινήτων θα γίνεται στον Άγιο Ερμογένη, απ’ όπου το κοινό θα μεταφέρεται με λεωφορεία στο χώρο του θεάτρου. Τελευταία διαδρομή λεωφορείου, για τη μεταφορά των θεατών από το χώρο στάθμευσης Αγίου Ερμογένη στο χώρο του θεάτρου, στις 20:40. Μετά την τελευταία διαδρομή, οι θεατές θα μεταβαίνουν οδοιπορικώς στο θέατρο.


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιούμε cookies για σωστή πλοήγηση και λειτουργία ιστότοπου και για στατιστικούς και αναλυτικούς σκοπούς. Μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες cookie που θέλετε να διαχειριστείτε μέσω των Ρυθμίσεων Cookies ανά πάσα στιγμή. Διαμορφώστε τις Ρυθμίσεις Cookies πριν συνεχίσετε. Για να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την Πολιτική Cookies της ιστοσελίδας μας