ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ANDRÉ RIEU

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ANDRÉ RIEU

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ANDRÉ RIEU

Πού: PANTHEON ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Πότε: 04/12/2021 - 05/12/2021

Εισιτήρια: €10

Διάρκεια: 108'


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ANDRÉ RIEU. Βυθιστείτε στο πνεύμα της εποχής τραγουδώντας και χορεύοντας υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα κάλαντα, ρομαντικά βαλς και όμορφες μελωδίες όπως Jingle Bells, O Holy Night, Hallelujah, μια εντυπωσιακή παράσταση του Walking in the Air και πολλά άλλα! Θαυμάστε τις υπέροχες διακοσμήσεις του παλατιού που περιλαμβάνουν 150 όμορφους πολυελαίους, πάνω από 50 βενετσιάνικα κηροπήγια και τεράστια τοξωτά παράθυρα που αποκαλύπτουν ένα χαρούμενο χειμωνιάτικο τοπίο με παγοδρόμια και πατινάζ στον πάγο.
Βιντεοσκοποιμένη Συναυλία

Η Εκδήλωση είναι Μεικτής Προσέλευσης με μέγιστη χωρητικότητα που δεν υπερβαίνει τα 300 άτομα και επιτρέπεται προσκομίζοντας ένα από τα πιο κάτω Πιστοποιητικά:
1. Για άτομα άνω των 18 ετών Πιστοποιητικό ολοκληρωμένου Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό αποδέσμευσης από τη νόσο covid-19 εντός των τελευταίων έξι μηνών ή αρνητικό PCR με ισχύ 72 ωρών ή Rapid Test με ισχύ 48 ωρών.
2. Για άτομα από 12 έως 17 ετών, Πιστοποιητικό Ολοκληρωμένου Εμβολιασμού, ή Πιστοποιητικό αποδέσμευσης από τη νόσο covid-19 εντός των τελευταίων έξι μηνών ή αρνητικό PCR ή Rapid test με ισχύ 72 ωρών.
3. Για άτομα από 6 έως 11 ετών αρνητικό PCR ή Rapid test εντός 7 ημερών ή Πιστοποιητικό αποδέσμευσης από τη νόσο covid-19 εντός των τελευταίων έξι μηνών.
4. Άτομα κάτω των 6 ετών προσέρχονται στην εκδήλωση χωρίς οποιοδήποτε Πιστοποιητικό.Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree