«ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ»

«ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ»

«ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ»

Πού: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ

Πότε: 03/12/2021

Εισιτήρια: Από €15

Διάρκεια: 1h+


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

Οι Πολιτιστικές δράσεις ΜΑΚΡΥΔΡΟΜΟΣ παρουσιάζουν τη Συναυλία «ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ».
Εμβληματικά τραγούδια του μεγάλου μουσουργού, συνθέτη και πολιτευτή που κράτησε ψηλά τους αυθεντικούς αγώνες του Ελληνικού λαού, τους μεταποίησε σε πολιτισμό και τους έκανε βήματα του Ζορμπά που τα κοινώνησε σε όλη την υφήλιο να περπατά ο άνθρωπος στο φως!

Η προσέλευση στην Εκδήλωση είναι στο 75% πληρότητας του χώρου προσκομίζοντας ένα από τα πιο κάτω Πιστοποιητικά:
1. Για άτομα άνω των 18 ετών Πιστοποιητικό ολοκληρωμένου Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό αποδέσμευσης από τη νόσο covid-19 εντός των τελευταίων έξι μηνών ή αρνητικό PCR με ισχύ 72 ωρών.
2. Για άτομα από 12 έως 17 ετών Πιστοποιητικό Ολοκληρωμένου Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό αποδέσμευσης από τη νόσο covid-19 εντός των τελευταίων έξι μηνών ή αρνητικό PCR με ισχύ 72 ωρών ή Rapid test με ισχύ 48 ωρών.
3. Για άτομα ηλικίας 6 έως 11 ετών αρνητικό Rapid test ή PCR test εντός 7 ημερών ή Πιστοποιητικό αποδέσμευσης από τη νόσο covid-19 εντός των τελευταίων έξι μηνών.
4. Άτομα κάτω των 6 ετών προσέρχονται στην εκδήλωση χωρίς οποιοδήποτε Πιστοποιητικό.Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree