«ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!...»

«ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!...»

«ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!...»

Πού: ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΕΜΕΣΟΣ

Πότε: 30/11/2021 - 01/12/2021

Εισιτήρια: €12 | €10 (μαθητές,φοιτητές,συνταξιούχοι)

Διάρκεια: 1h+


Πληροφορίες:

Οι Κυπριακοί χοροί στον τόπο και τον χρόνο
Ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού μας προσκαλεί σε ένα γοητευτικό διαχρονικό ταξίδι στον Κυπριακό Λαϊκό Πολιτισμό, με κείμενα, εικόνες, μελωδίες, χορούς, λαϊκά έθιμα και τελετουργίες.
Συμμετέχουν το Χορευτικό Συγκρότημα και παιδιά του Ομίλου, παραδοσιακοί οργανοπαίκτες, τραγουδιστές και χορευτές, το μουσικό σχήμα «Αντάμα», οι καταξιωμένοι ερμηνευτές Μιχάλης Ττερλικάς, Νεόφυτος Αρμεύτης, Κωστής Κουλουμής και οι δεξιοτέχνες μουσικοί Μιχάλης Κουλουμής (βιολί) και Πέτρος Κουλουμής (λαούτο – τραγούδι).
Κείμενα – Παρουσίαση: Λάμπρος Λιάβας
Αφήγηση: Χαμπής Χαράκτης
Επιμέλεια – εισαγωγή: Κωνσταντίνος Πρωτοπαπάς.

Η Εκδήλωση είναι Μεικτής Προσέλευσης με μέγιστη χωρητικότητα που δεν υπερβαίνει τα 300 άτομα και επιτρέπεται προσκομίζοντας ένα από τα πιο κάτω Πιστοποιητικά:
1. Για άτομα άνω των 18 ετών Πιστοποιητικό ολοκληρωμένου Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό αποδέσμευσης από τη νόσο covid-19 εντός των τελευταίων έξι μηνών ή αρνητικό PCR με ισχύ 72 ωρών ή Rapid Test με ισχύ 48 ωρών.
2. Για άτομα από 12 έως 17 ετών, Πιστοποιητικό Ολοκληρωμένου Εμβολιασμού, ή Πιστοποιητικό αποδέσμευσης από τη νόσο covid-19 εντός των τελευταίων έξι μηνών ή αρνητικό PCR ή Rapid test με ισχύ 72 ωρών.
3. Για άτομα από 6 έως 11 ετών αρνητικό PCR ή Rapid test εντός 7 ημερών ή Πιστοποιητικό αποδέσμευσης από τη νόσο covid-19 εντός των τελευταίων έξι μηνών.
4. Άτομα κάτω των 6 ετών προσέρχονται στην εκδήλωση χωρίς οποιοδήποτε Πιστοποιητικό.Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree