ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ

Πού: ΛΕΜΕΣΟΣ, ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Πότε: NEW DATES 19/2/2022 - 20/2/2022

Εισιτήρια: ΖΩΝΗ Α €15 | ΖΩΝΗ Β €12

Διάρκεια: 65' (χωρίς διάλειμμα)

Ηλικίες: 1+

Γλώσσα: Ελληνικά


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Λόγω θετικών κρουσμάτων στους συντελεστές της παραγωγής, οι παραστάσεις 'Στρουμφάκια: Επιχείρηση Στρουμφίτα' που ήταν προγραμματισμένες στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού το Σάββατο 22/1/2022 και στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας την Κυριακή 23/1/2022 μεταφέρονται σε νέες ημερομηνίες όπως πιο κάτω:
ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 19/2/2022 11:00, 15:00, 17:30 Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/2/2022 11:00, 15:00 Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Τα Εισιτήρια σας ισχύουν αντίστοιχα για τις νέες ημερομηνίες και ώρες (στις ίδιες ακριβώς θέσεις) και καμία ενέργεια δεν χρειάζεται εκ μέρους σας. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να τα επανεκτυπώσετε μέσα από το λογαριασμό σας όπου έχει ήδη αλλάξει αυτόματα η ημερομηνία.


ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ που παίζεται σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική και έχει ενθουσιάσει το παγκόσμιο κοινό ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη ιστορία
Λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα-λα Στρουμφάκια γελαστά… Οι πιο αγαπημένοι ήρωες σε όλο τον κόσμο, οι μικροί μπλε ήρωες των παιδιών ζωντανεύουν και μας μαγεύουν. Μια εκπληκτική μεταφορά του κινουμένου σχεδίου, που όλοι λατρέψαμε μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές και τις κινηματογραφικές ταινίες, σε μια θεατρική παραγωγή που μας φέρνει τόσο ρεαλιστικά την μαγεία του Στρουμφοχωριού για πρώτη φορά στην Κύπρο, μετά από την παρουσίαση της σε πάνω από 30 χώρες.

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ 75% ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ:
Για όλα τα άτομα άνω των 18 ετών
- Εν Ισχύ Πιστοποιητικό Ολοκληρωμένου Εμβολιασμού ή
- Εν Ισχύ Πιστοποιητικό Ανάρρωσης covid-19
Για άτομα 12-18 ετών
- Εν Ισχύ Πιστοποιητικό Ολοκληρωμένου Εμβολιασμού ή
- Εν Ισχύ Πιστοποιητικό Ανάρρωσης covid-19 ή
- Αποδεικτικό μιας δόσης Εμβολιασμού συν αρνητικό PCR / Rapid Test (72 ωρών)
Άτομα ηλικίας 6 - 11 ετών αρνητικό PCR / Rapid test εντός 7 ημερών
Άτομα κάτω των 6 ετών προσέρχονται στην εκδήλωση χωρίς οποιοδήποτε Πιστοποιητικό.


Ημερομηνίες:

Εκδήλωση Ημέρα Ημερομηνία Ώρα Χώρος Εισιτήρια:
ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ Σάββατο 19/02/2022 11:00 ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
NEW DATE
ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ Σάββατο 19/02/2022 15:00 ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
NEW DATE
ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ Σάββατο 19/02/2022 17:30 ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
NEW DATE
ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ Κυριακή 20/02/2022 11:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
NEW DATE
ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ Κυριακή 20/02/2022 15:00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
NEW DATE

Περισσότερες Πληροφορίες:

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Μια ήσυχη μέρα ξημερώνει στο Στρουμφοχωριό. Ήσυχη; Όοοοχι και τόσο. Ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης, ο Προκόπης, ο Ντορεμί και ο Σπιρτούλης αφού έχουν κάνει την πρωινή τους γυμναστική με τις οδηγίες του Μπαμπαστρούμφ, πιάνουν τα στρουμφοσκουπάκια τους και αρχίζουν το καθάρισμα του Στρουμφοχωριού. Σε ένα σκοτεινό κάστρο εκεί κοντά ο φοβερός Δρακουμέλ και η αγαπημένη του Ψιψινέλ έχουν ετοιμάσει ένα τρομερό σχέδιο για να πιάσουν επιτέλους τα «μικρά απαίσια Στρουμφάκια». Ποιός θα τους βοηθήσει να το πραγματοποιήσουν και ποιά είναι στην πραγματικότητα η Στρουμφίτα; Θα καταφέρουν άραγε τα Στρουμφάκια να ξεφύγουν; «ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ», μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση με τους αγαπημένους μας ήρωες. Ο μαγικός κόσμος τους θα ζωντανέψει στη μεγάλη σκηνή με τα αυθεντικά κουστούμια των παραστάσεων του εξωτερικού, τα ζωντανά σκηνικά, τα μαγικά τρικ και τις υπέροχες μουσικές. Μια παράσταση για την φιλία, το περιβάλλον, το ομαδικό πνεύμα και τη συνεργασία. Μια διαδραστική εμπειρία για τα παιδιά που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα γελάσουν με την ψυχή τους. Μην τη χάσετε. 

Rescheduled from Janurary 21+22 2022


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree