ΤΟ ΣΩΣΕ

ΤΟ ΣΩΣΕ

ΤΟ ΣΩΣΕ

Πού: ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΕΜΕΣΟΣ

Πότε: 29/03/2023 - 20/04/2023

Εισιτήρια: €15 | €10 (μαθητές, συνταξιούχοι, φοιτητές)

Διάρκεια: tba

Γλώσσα: Ελληνικά


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

Το Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», ανακοινώνει την επόμενη παραγωγή του που είναι η κωμωδία “Το Σώσε” του Μάικλ Φρέιν, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Λάρκου. Η επίσημη πρεμιέρα του έργου θα δοθεί στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» στις 22 Μαρτίου 2023, 8.30 μ.μ.


Ημερομηνίες:

Εκδήλωση Ημέρα Ημερομηνία Ώρα Έναρξης Χώρος Εισιτήρια:
ΤΟ ΣΩΣΕ Τετάρτη 29/03/2023 20:30 ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΤΟ ΣΩΣΕ Παρασκευή 31/03/2023 20:30 ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΤΟ ΣΩΣΕ Σάββατο 01/04/2023 20:30 ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΤΟ ΣΩΣΕ Κυριακή 02/04/2023 18:30 ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΤΟ ΣΩΣΕ Τετάρτη 05/04/2023 20:30 ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΤΟ ΣΩΣΕ Παρασκευή 07/04/2023 20:30 ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΤΟ ΣΩΣΕ Σάββατο 08/04/2023 20:30 ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΤΟ ΣΩΣΕ Κυριακή 09/04/2023 18:30 ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
ΤΟ ΣΩΣΕ Τετάρτη 19/04/2023 20:30 ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΤΟ ΣΩΣΕ Πέμπτη 20/04/2023 20:30 ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

Περισσότερες Πληροφορίες:

Το έργο που ανάγκασε τους λεξικογράφους της γης να πάρουν ξανά τα μολύβια τους και να γράψουν από την αρχή τι σημαίνει η λέξη κωμωδία , ανεβαίνει στην Κύπρο από ένα θίασο έτοιμο για όλα. Μια παράσταση, μέσα σε μια παράσταση. Ένα έργο που αφήνει τους θεατές να δουν από την κλειδαρότρυπα, το χρωματιστό χάος, πίσω από τα σκηνικά και τα λαμπερά φώτα.

Τετάρτη απόγευμα, σε ένα σπίτι χτυπάει μανιωδώς το τηλέφωνο. Οι ιδιοκτήτες λείπουν στο εξωτερικό. Τους κυνηγάει η εφορία. Η οικονόμος είναι παρούσα. Προσπαθεί να δει την αγαπημένη της σειρά στην τηλεόραση. Και να φάει ένα πιάτο σαρδέλες. Δεν θα προλάβει. Ένας μεσίτης έρχεται να δείξει το σπίτι σε έναν Άραβα πετρελαιά. Κουβαλάει μαζί του την γκόμενα του. Η οποία είναι κόρη ενός διαρρήκτη. Που θα καταφτάσει και θα κλέψει ακόμη και τα φλοτέρ από την τουαλέτα. Οι ιδιοκτήτες θα έρθουν απροειδοποίητα. Αυτές οι σαρδέλες, δεν θα φαγωθούν ποτέ.

Πόρτες που δεν ανοίγουν έχετε ξαναδεί. Και κρυφούς εραστές και γυμνούς κτηματομεσίτες. Και υπηρέτριες που καταστρέφουν τα πάντα. Ίσως να έχετε ξαναδεί και κουφούς διαρρήκτες.

Αυτή τη φορά όμως δεν υπάρχει ελπίδα.

Σαρδέλες εξαφανίζονται, χαμένες κόρες ανακαλύπτονται, ξεβράκωτοι σύζυγοι πάνε κι έρχονται.

Σεΐχηδες εμφανίζονται από το πουθενά και κλέβουν τα σεντόνια. Πάνω στη σκηνή χάνονται φακοί επαφής, ατάκες και σκηνές ολόκληρες. Οι ηθοποιοί δεν έχουν ιδέα, ο τεχνικός κοιμάται και ο σκηνοθέτης δεν έχει μαλλιά να τραβήξει. Αυτή τη φορά θα γίνει το σώσε!

Συντελεστές:

Κείμενο: Μάικλ Φρέιν

Μετάφραση: Ξένια Καλογεροπούλου

Διασκευή/Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Λάρκου

Σκηνικά/Κοστούμια: Γιώργος Τενέντες

Σχεδιασμός Φωτισμών: Γιώργος Λάζογλου

Χορογραφία/επιμέλεια κίνησης: Παναγιώτης Τοφή

Συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Ηλιάνα Κάκκουρα, Άγγελος Χατζημιχαήλ, Βασιλική Κυπραίου, Χάρης Αττώνης, Λουκία Πρωτοπαπά, Μιχάλης Καζάκας, Θέμιδα Νικολάου, Χρήστος Γιάγκου, Παναγιώτης Λάρκου

 

Καλλιτεχνική διεύθυνση Θεάτρου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ»: Χρήστος Γιάγκου

 

Παραστάσεις:

Λευκωσία: Τετάρτη, Παρασκευή & Σάββατο στις 8:30 μ.μ., Κυριακή στις 6:30 μ.μ. μέχρι τις 9 Απριλίου 2023

 

Εισιτήρια: 15 ευρώ (κανονικό), 12 ευρώ (συνταξιούχοι, φοιτητές)

Αγορά εισιτηρίων: www.soldoutticketbox.com

Πληροφορίες: 22818999 & 99621845

 

Μέγας χορηγός: Υφυπουργείο Πολιτισμού/Πολιτιστικές Υπηεσίες

Χορηγός: ΟΠΑΠ (ΚΥΠΡΟΥ)

Χορηγοί επικοινωνίας: Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, Δίεση 101,1


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree