ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥΣ

ΗΜΕΡΟΛOΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δεκέμβριος 2018

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓOI & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥΣ

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥΣ

Πού: ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πότε: 13/12/18 - 13/12/18

Εισιτήρια: ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Πληροφορίες:

Η πραγματική αγάπη, δεν έχει χρώμα, θρησκεία, εθνικότητα, κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο. Η πραγματική αγάπη δεν χωρεί εγωισμούς, πάθη, μίση, φιλοδοξίες… Η πραγματική αγάπη είναι αυτό που θα νιώσετε παρακολουθώντας τη χριστουγεννιάτικη παράσταση των μαθητών του Ειδικού Σχολείου «Απόστολος Λουκάς», «Το δώρο της παπλωματούς» του Αμερικανού συγγραφέα Τζεφ Μπριμπό, μια παράσταση που ετοιμάστηκε από την αρχή μέχρι το τέλος με αγάπη, χαρά, μεγάλη προσπάθεια και ενθουσιασμό.


Ημερομηνίες:

Εκδήλωση Ημέρα Ημερομηνία Ώρα Χώρος Εισιτήρια:
ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΥΣ Πέμπτη 13/12/2018 19:30 ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΣ 604 tickets left
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερες Πληροφορίες:

Η χαρά της προσφοράς και η τέχνη της ευτυχίας, είναι το κύριο θέμα που πραγματεύεται η ιστορία μας δοσμένη μέσα από το ταλέντο και την αγάπη των δικών μας παιδιών, των δικών μας ηρώων. Μια γενναιόδωρη παπλωματού με μαγικά λες δάκτυλα, φτιάχνει τα πιο όμορφα παπλώματα του κόσμου, με χρώματα και σχέδια που δεν έχει ξαναδεί ανθρώπου μάτι, απαλά και ζεστά λες και τα γεμίζει με τα φτερά αγγέλων. Δεν τα πουλά τα παπλώματά της παρά μόνο τις κρύες νύχτες του χειμώνα, τριγυρνά στους δρόμους  και τα χαρίζει στους φτωχούς, στους άστεγους, σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Από την άλλη, ένας άπληστος βασιλιάς που μέσα στο παλάτι του έχει μαζεμένους όλους τους θησαυρούς του κόσμου, ψάχνει να βρει εκείνον που θα του χαρίσει τη χαρά, έστω κι ένα μόνο χαμόγελο και θα διώξει από την καρδιά του, έστω και για λίγο, την πλήξη, την ανία, τη δυστυχία του…


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.