ΚΥΠΡΟ - ΡΩΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2019
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

ΚΥΠΡΟ - ΡΩΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2019

ΚΥΠΡΟ - ΡΩΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2019

Πού: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πότε: - 02/06/19

Εισιτήρια: ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Πληροφορίες:

Η Γιορτή της φιλίας Ρωσίας και Κύπρου είναι ανοιχτή για όλους!
Βρείτε την SoldOut Tickets στο περίπτερο 040!!!


Περισσότερες Πληροφορίες:

Στις 1 και 2 Ιουνίου, στο Δημοτικό πάρκο της Λεμεσού θα πραγματοποιηθεί το 14ο Κύπρο-Ρωσικό Φεστιβάλ. Περισσότεροι από 1500 καλλιτέχνες θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ και περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες θα το παρακολουθήσουν. Αυτή η γιορτή είναι ήδη το πιο δημοφιλές Φεστιβάλ στην Κύπρο και η μεγαλύτερη γιορτή της φιλίας της Ρωσίας με ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το Κύπρο-Ρωσικό φεστιβάλ φέρνει μαζί όχι μόνο Ρώσοι και Κύπριοι αλλα δεκάδες άλλες εθνικότητες λαμβάνουν μέρος σε διαφορετικές δραστηριότητες του φεστιβάλ. Η Λεμεσός είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη. Γι αυτό είναι σημαντικό για μας να παρουσιάσουμε την Κυπριακή κουλτούρα σ’όλους τους ανθρώπους που μένουν εδώ. Ταυτόχρονα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την Ρωσική κουλτούρα και να βοηθήσουμε την εδώ Ρωσική κοινότητα να κρατήσει την ταυτότητα της. Ακόμη, δίνουμε την ευκαιρία σε χιλιάδες ανθρώπους να γιορτάσουν τις καλές σχέσεις μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου.

Το Δημοτικό Πάρκο της Λεμεσού θα χωριστεί σε διάφορα βασικά μέρη: περιοχή για συναυλίες, αγορά, food court, πάρκο ψυχαγωγίας, περιοχές για οικογενειακή διασκέδαση και μέρος για αθλητές. Θα υπάρχουν οι συναυλίες σε τρεις σκηνές του Φεστιβάλ για δύο ολόκληρες μέρες, ακόμα σε μια άλλη σκηνή οι υπάλληλη του κυπριακού πλανητάριου θα πραγματοποιούν διαλέξεις, και στα διαλλείματα μεταξύ τους στη σκηνή θα δείξουν ταινίες για τα παιδιά. Στο Φεστιβάλ θα υπάρχουν μαθήματα ζούμπας και συρτάκι, εργαστήρια κυπριακών χορών και αγορά της τέχνης με αποκλειστικά χειροποίητα προϊόντα. Το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα www.cyprusrussianfestival.com

Για τους λάτρεις του διαστήματος, θα λειτουργεί το πλανητάριο με τα ειδικά διαδραστικά προγράμματα «Έλξη του μηδενός» και «Κάλεσμα από φεγγάρι». Για μικρούς ερευνητές, για πρώτη φορά, θα λειτουργεί ο όμιλος «Γκέκκον», όπου ο καθένας μπορεί να μάθει πώς να ελέγχει ρομπότ, καθώς και να μάθει τα βασικά του σχεδιασμού και της 3D-μοντελοποίησης.

Έχουμε ετοιμάσει μια ειδική περιοχή για παιδιά με παραδοσιακή διασκέδαση: διαγωνισμούς για ευκινησία, δύναμη και εφευρετικότητα. Για κάθε επιτυχημένη μετάβαση των δοκιμαστών τα παιδία θα λάβουν εισιτήρια που μπορούν να αλλάξουν για βραβεία! Θα λειτουργεί επίσης η παραδοσιακή φιλανθρωπική αγορά με αναμνηστικά, βιβλία και παιχνίδια, που έχουν ήδη αγαπηθεί από όλους.

Μικροί και ενήλικες αθλητές θα μπορούν να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς σκοποβολής (θα υπάρχει σκοπευτήριο και τοξοβολία), και επίσης, να συμμετέχουν σε ένα παραδοσιακό ρωσικό παιχνίδι «πολιτειούλα», να βάλουν γκολ στο δείχτη του ποδοσφαίρου, να κερδίσουν σούπερ βραβεία για τα καλύτερα αποτελέσματά τους.

 Για τους νεαρούς συμμετέχοντες του Φεστιβάλ, την Κυριακή στις 2 Ιούνη από τις 9 μέχρι τις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η «Ευτυχισμένη ώρα», κατά την οποία όλα τα παιδιά θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν εντελώς δωρεάν νόστιμο παγωτό, να κάνουν όμορφες πλεξούδες και ζωγραφική προσώπου.

Την ίδια στιγμή στο πάρκο θα φτάσει η πολύχρωμη παρέλαση των ποδηλατών, ήρωες από παιδικές ταινίες και στη σκηνή, στο κέντρο του πάρκου, θα υπάρχει η φανταστική «Παράσταση με πάγο». Και, φυσικά, από το πρωί θα λειτουργούν όλα τα παιχνίδια για τα παιδιά: αλογάκια, φουσκωτά, ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αυτοκινητάκια κ.ά.

Φέτος, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί από τον διάσημο Κύπριο κωμικό και τηλεοπτικό αστέρι Λούη Πατσαλίδη.

Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα www.cyprusrussianfestival.com ενώ οι ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ θα είναι Σάββατο, 1η Ιουνίου από τις 15:00 έως τις 23:00 και την Κυριακή, 2 Ιουνίου από τις 9 έως τις 22:00.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ θα είναι ελεύθερη.


Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree