200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ / 250+1 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ

200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ / 250+1 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ

200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ / 250+1 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ

Πού: ONLINE STREAMING

Πότε: 26/12/2021 - 02/01/2022

Εισιτήρια: Συνεισφορά Εισιτηρίου: €15 | €10 | €5

Διάρκεια: 1h+


Παραγωγός/Διοργανωτής


Πληροφορίες:

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος διοργανώνει συναυλία αφιέρωμα στα 250+1 χρόνια από τη γέννηση του L.V. Beethoven και στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Μια παραγωγή που έχει σκοπό την ενίσχυση του ταμείου αλληλεγγύης του Συλλόγου, ένα ταμείο που στήριξε και στηρίζει όσους μουσικούς έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο κλάδος μας.
Μια συναυλία με έργα του Παύλου Καρρέρ και L.V. Beethoven, με μαέστρο τον Χρήστο Κολοβό και τις καταξιωμένες λυρικές τραγουδίστριες Βασιλική Καραγιάννη, Τζούλια Σουγλάκου και Σοφία Κυανίδου, σε μια συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ. Συμμετέχει η ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη.
Η συναυλία θα προβληθεί σε online streaming στις 26/12/2021 και ώρα 20.00 (6.00 pm UTC) μέσω της soldout tickets. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ενεργή για 48 ώρες από την έναρξη του live
Όλοι οι συντελεστές εργάστηκαν αφιλοκερδώς.
Μετά την αγορά του Εισιτηρίου σας, για να παρακολουθήσετε το Online Streaming, πατήστε στο "ΔΕΙΤΕ ONLINE ΕΔΩ" πιο κάτω.Ασφαλείς Τρόποι Πληρωμής
Εισιτήρια Πωλούνται

Η SoldOut Tickets ανήκει στην S.S.A Soldout Ltd και είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παροχής υπηρεσιών έκδοσης και διάθεσης εισιτηρίων για τους παραγωγούς, διοργανωτές και τους χώρους εκδηλώσεων και ενεργεί αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ του παραγωγού και του αγοραστή των εισιτηρίων.


Our website uses cookies to improve your experience. περισσότερα Agree