«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ’ΣΦΑΞΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΛΑΒΩΣΕ ΑΚΟΜΑ»

«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ’ΣΦΑΞΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΛΑΒΩΣΕ ΑΚΟΜΑ»

«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ’ΣΦΑΞΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΛΑΒΩΣΕ ΑΚΟΜΑ»

Где: ARTOS FOUNDATION NICOSIA

Когда: 19/06/2021 - 20/06/2021

Билеты: €12 | €10 (reduced)

Продолжительность: 60'

Язык: Greek


О мероприятии:

Η θεατρική ομάδα Θέατρο ERGO, παρουσιάζει την Πανελλήνια Πρώτη του έργου «Η τελευταία απολογία ενός πεθαμένου που ’σφαξε τρεις και οκτώ λάβωσε ακόμα» του Βαγγέλη Γέττου, σε σκηνοθεσία Λέανδρου Ταλιώτη και τον Αλέξανδρο Παρίση επί σκηνής.
Διαθέσιμες Θέσεις: 48
Για 6 επιπλέον παραστάσεις. 5,6,12,13,19 & 20 Ιουνίου 2021, 8.30μ.μ.


Даты мероприятия:

Мероприятие День Дата Время Залы Билеты:
«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ’ΣΦΑΞΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΛΑΒΩΣΕ ΑΚΟΜΑ» Saturday 19/06/2021 20:30 ARTOS FOUNDATION NICOSIA 46 tickets left
«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ’ΣΦΑΞΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΛΑΒΩΣΕ ΑΚΟΜΑ» Sunday 20/06/2021 20:30 ARTOS FOUNDATION NICOSIA 40 tickets left

Дополнительная информация о мероприятии:

Για 6 επιπλέον παραστάσεις.

5,6,12,13,19 & 20 Ιουνίου 2021, 8.30μ.μ.

 

“Άμα ο χείμαρρος φάει τα σχοινιά της γέφυρας, πες ότι γυρνάς και την εβλέπεις να παλεύει να κρατηθεί όρθια. Την ξαναπερνάς;”

 

O Νίκος Κοεμτζής,   ο άνθρωπος ο οποίος  το βράδυ των αποκριών του 1973 σκοτώνει τρεις αστυνομικούς και τραυματίζει οκτώ πολίτες για μια ''παραγγελιά'', στο κέντρο διασκέδασης ‘’Νεράιδα της Αθήνας’’, επιστρέφει για μία μόνο ώρα από την χώρα των νεκρών. Ζητά από το κοινό να του δώσει μια τελευταία  ευκαιρία  για να παρουσιάσει από τη δική του πλευρά, τα γεγονότα που συντάραξαν την ελληνική κοινωνία αλλά και την πορεία που τον οδήγησε προς αυτά.


Ο Κοεμτζής μέσα από τις υπόγειες διαδρομές της ζωής του, αναδεικνύεται σε έναν αντιήρωα που επιζητά την εξιλέωση που δεν κέρδισε, παρά τα 23 χρόνια φυλακής. Γνωρίζει όμως ότι κάτι τέτοιο εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την απόφαση του κοινού που αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο.

Η σκηνοθεσία του Λέανδρου Ταλιώτη επικεντρώνεται στο «εδώ και τώρα» τη συνάντησης του Κοεμτζή με το κοινό και πυροδοτεί έναν καταιγιστικό μηχανισμό δράσης και αντίδρασης.

Η ερμηνεία του Αλέξανδρου Παρίση καθιστά οικουμενικής σημασίας τα ερωτήματα που θέτει ο Κοεμτζής στον εαυτό του, στο κοινό και την κοινωνία.

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο: Βαγγέλης Γέττος

Σκηνοθεσία: Λέανδρος Ταλιώτης

Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Λάκης Γενεθλης

Μουσική: Βαγγέλης Γέττος

Επί σκηνής: Αλέξανδρος Παρίσης

 

Παραστάσεις: Λευκωσία  *Artos Foundation,  5,6,12,13,19 & 20 Ιουνίου 2021.

Ώρα έναρξης:  8.30 μ.μ.
 

Εισιτήρια: www.soldouttickets.com.cy, καταστήματα STEPHANIS 

Γενική είσοδος: €12 , Ατέλειες: €10

Υποστηρικτής: Πολιτιστικές Υπηρεσίες Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας 

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΡΙΚ | Δίεση 101,1 | Lemoni Radio

 

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, μέσω του προγράμματος «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ 2021.

 

* Artos Foundation, Αγίων Ομολογητών 64, 1080, Λευκωσία


Безопасность платежей
Ticket Sales

SoldOut Tickets принадлежит S.S.A. Soldout Ltd. Это независимая компания по оказанию услуг продюсерам, оранизаторам, театрам и концертным залам по продаже билетов на их мероприятия, действующая исключительно как посредник между продюсером и покупателем билетов.


Our website uses cookies to improve your experience. Learn more Agree